Fotobehang Afrika

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

 1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
 2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
 3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

Foto muur van Afrika is razend populair

Afrika is na Azië het grootste continent op aarde. Alles waar je hart sneller van gaat kloppen kan je er dan ook vinden. De allerhoogste berg, de langste rivier, de grootste woestijn en de aller stoerste dieren. Het is een ontzettend kleurrijk continent. Een foto muur van Afrika kan dan ook heel veel sfeer geven aan je interieur. Of je nu een waaghals bent en graag uitkijkt op de Kilimanjaro, of juist geniet van de tropische natuur op Madagascar, of dat je wilt genieten van verre uitzichten in Zuid-Afrika. We hebben een uitgebreide collectie samengesteld van de mooiste reisbestemmingen die Afrika te bieden heeft om kleur te kunnen geven aan jouw ruimte.

Woestijn foto van Afrika op naadloos behang

De allergrootste woestijn is de Sahara. De woestijn is zo groot dat je zelfs zand uit de Sahara in je Nederlandse tuin kan vinden als de wind erg stevig is. Bij een woestijn denk je misschien aan een grote leegte, maar de zandduinen geven een indrukwekkend landschap waar je bijna niet op uitgekeken kan raken. Je zou kunnen zeggen dat je ‘fifty shades of gold’ in het zand kan zien. Niet alleen de Sahara geeft prachtige landschapsfoto’s voor een behang. Ook de rode zandduinen Sossusvlei in Namibië zijn indrukwekkend om te zien.

Afrika Fotobehang van de ‘big five’

De echte toeristische trekpleister in Afrika zijn natuurlijk de Big Five. Ofwel de stoerste en ook meest fotogenieke landdieren van het continent. Wildlife die je allemaal op de gevoelige plaat geschoten moet hebben.

 1. De leeuw op fotobehang: met zijn machtige manen. De koning van het dierenrijk, want leeuwen zijn de enige roofdieren die groot genoeg zijn om ook buffels, giraffen en zelfs olifanten aan te vallen.
 2. De olifant: het grootste landdier. Ze staan bekend om hun goede geheugen. Misschien ken je de reclame van Rolo nog waarbij de olifant jaren later nog precies weet dat hij als jonge olifant niet het laatste snoepje kreeg van de bezoeker in de dierentuin. Fotobehang Olifant is hip en stoer voor een vrolijk interieur.
 3. De neushoorn op behang: je hebt een witte en zwarte neushoorn. Ze zijn beide grijs, maar de witte heet zo door zijn wijde mond; vandaar white.
 4. De buffel: met deze stoere dieren voor hem in de rij zou je niet verwachten dat de buffel de gevaarlijkste in Afrika. Buffels leven in een kudde. Als ze worden aangevallen vormen de buffels een ondoordringbare muur om de kalveren te beschermen.
 5. De luipaard: door de schutkleuren erg moeilijk om te spotten. Een leuk idee dus voor een behang om een foto te kiezen met een luipaard goed verscholen in het landschap, spot jij ‘m?

Voorbeelden Afrika thema’s op fotobehang

Heb je nog geen geschikte Afrika foto gevonden voor op fotobehang? Zoek dan eens via deze populaire thema’s op de beeldbanken en doe inspiratie op!

 • Kaapstad op fotobehang met skyline en de zee
 • De Kilimanjaro op behang – hoogste berg van Afrika
 • Eigen foto op behang van jouw safari reis in Afrika?
 • Een wild dier op fotobehang van de ‘big five’
 • Afrikaanse savanne olifanten op behang
 • Afrikaans landschap, zoals in Namibië
 • Bomen uit Madagaskar; Baobab bomen op fotobehang
 • Strand van de Seychellen
 • Botanische prints op behang
 • foto van de woestijn uit Afrika

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!