Fotobehang Antwerpen

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

Antwerpen op fotobehang; van ruwe haven tot pittoreske binnenstad

De stad Antwerpen, in het frans Anvers, is een belangrijke havenstad van België. Vandaar ook het levendige handelsverleden. Dat zie je allemaal terug in de historische gevels en oude pleinen. Waar Antwerpen helemaal haar roem aan ontleent is de diamantbeurs en de vele diamanthandelaren wat nog steeds een deel van het straatbeeld bepaalt. Niet alleen het historisch centrum zijn een lust voor het oog. Ook wijken buiten de stad Antwerpen zijn het fotograferen waard: Het Zuid, Het Eilandje of Belle Epoque. Een bezoekje aan de stad geeft je de kans om tal van fotogenieke plaatjes te schieten. Het is immers leuk om een eigen foto te gebruiken als fotobehang als herinnering aan deze bruisende stad.

Bourgondisch België

Antwerpen ademt het bourgondische leven. Touristen komen dus niet alleen massaal voor de prachtige historische binnenstad, maar juist ook om te genieten van bier en spijzen. Antwerpen was altijd de Koekenstad, omdat er veel koekfabrieken stonden. De Antwerpse Handjes zijn nog steeds overal te krijgen. Naast koek is Antwerpen ook echt een chocoladestad. Vele etalages zijn gevuld met de mooiste pralines die glimmen als diamanten. En dan is er nog het schuimende bier. Als je dus op zoek gaat naar het perfecte plaatje voor een mooi fotobehang dan zal culinair je niets tekort komen.

Kenmerken van een behang van Antwerpen

  • Beelden van Antwerpse gevels van  haarscherp geprint op naadloos fotobehang
  • Panorama foto’s van de stad tot wel 50 meter breed en 5 meter hoog uit één stuk
  • Bedrukt met ECO label inkt van airtex behang
  • Diverse populaire foto’s van bezienswaardigheden in Antwerpen beschikbaar of lever je eigen foto aan

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!