Wij zijn op vakantie! Levering fotobehang tussen 13 en 17 september. Lees hier wat dit betekent voor uw bestelling en levertijd. En maak gebruik van de vakantie korting 

Fotobehang voor Café of Restaurant

Fotobehang café restaurant - muur en plafond behangen door 123fotobehang
fotobehang voor café of restaurant

Fotobehang voor Café of Restaurant

breng de muren van uw café of restaurant tot leven

Op zoek naar een fotobehang voor uw café, kroeg of restaurant? Kies voor naadloos fotobehang en creëer een sfeervolle omgeving voor uw klanten. Fotobehang is de oplossing om uw interieur een extra touch te geven en mensen een op hun gemakkelijk te laten voelen in uw horeca gelegenheid.

Wilt u graag dat wij het fotobehang netjes voor uw monteren in uw café of restaurant? Ons team staat klaar met enthousiaste behangers om uw interieur een flinke boost te geven. 

Waarom naadloos fotobehang voor uw Horeca onderneming?

Haarscherp geprint, zodat kleuren goed tot zijn recht komen

Naadloos fotobehang tot wel 50 meter breed en 5 meter hoog uit één stuk

Bedrukt met ECO label inkt van airtex behang (pvc vrij)

Professionele ontwerpafdeling

Natuurlijke uitstraling

Persoonlijk advies

Door een ervaren medewerker

Enthousiast team

Voor iedere montage

Haarscherp geprint

Uit 1 vel tot 50 meter breed en 5 meter hoog

Vraag een offerte aan

Geef informatie door over uw fotobehang project. Het aantal muren, de afmetingen. Heeft u voorkeur voor een bepaald thema of levert u zelf eigen foto’s aan? Wat is de locatie en is er behoefte aan montage van fotobehang door ons team.

  Persoonlijke gegevens

  Uw fotobehang

  GRATIS geleverd en binnen 1-3 werkdagen

  In heel Nederland.

  SPOED? Neem contact op!

  Wij staan voor u klaar!

  BESTE kwaliteit fotobehang en specialist

  Van heel Nederland.

  Montage fotobehang voor Horeca bedrijven

  fotobehang horeca cocktailbar Utrecht - Montage door 123fotobehang

  Geef de afmetingen van uw muur op, conditie van de muur (stopcontacten en andere accessoires aan de muur?) en de adreslocatie, dan ontvangt u van ons binnen 24 uur een offerte voor fotobehang inclusief montage.

  Ontwerp van fotobehang laten maken voor uw café, kroeg of restaurant?

  Wilt u graag een uniek fotobehang met een eigen ontwerp aan de muur? Onze ontwerpers helpen u graag bij het aanleveren en ontwerpen van een design op maat voor fotobehang. Of wellicht heeft u zelf een eigen foto die u wilt aanleveren? Deze kunt u dan opsturen en dan beoordelen wij vrijblijvend de kwaliteit of maken een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring.

  Heeft u nog geen geschikte foto gevonden? Wij hebben een grote beeldband aan foto’s met diverse thema’s. Kies nu een eigen foto via de fotobehang beeldbank! Zo kunt u binnenkort in uw café, kroeg of restaurant de sfeer beleven van die prachtige foto levensgroot op de muur.

  Zwart wit fotobehang voor uw café of restaurant

  123fotobehang print, ontwerpt en monteert fotobehang in zwart wit op maat voor vele horeca bestemmingen. Of u nu een zwart wit fotobehang met bossen voor een avontuurlijke ontvangstruimte in uw café wilt of de eetzaal van uw restaurant een industriële look wilt geven met een zwart wit print van een stad, skyline of oude vintage foto. Voor iedere horeca bestemming kunnen wij een zwart wit fotobehang op maat bieden.

  Een zwart wit foto is zeker niet saai! Ze zorgen voor een minimalistisch interieur wat rust uitstraalt. Zwart wit foto’s zorgen voor een industriële en tijdloze look in het interieur van uw café of restaurant. Een zwart wit fotobehang raakt vrijwel nooit uit de mode!