Fotobehang Pauwen

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

Pauwen geven een kleurrijk behang

Een van de meest kleurrijke diersoorten in Nederland moet wel de pauw zijn. Het mannetje heeft een sleep van veren met zo’n 150 verschillende kleuren. Een lust voor het oog. Een foto van het schitterende verenkleed geeft dan ook een spectaculair effect voor een behang. De veren met de vele details geven een kleurrijk textuur. Ben je dus op zoek naar iets meer kleur in je interieur dan heeft de collectie fotobehang pauwen je veel te bieden.

Pauwenveren zijn tijdloos design

De sierlijke pauwenveren hebben iets mysterieus. Als je onverwacht een pauwenveer vindt dan brengt het zelfs geluk. De staart van een pauw is altijd al een bron van inspiratie geweest voor ontwerpers. In de Jugendstil zag je de kenmerkende pauwenogen vaak terug als motief in stoffen en juwelen. In China werd er zelfs een pauwenveer op de hoed gedragen als hoge onderscheiding. Het gekleurde verenkleed van een pauw is dus tijdloos design. Zoek dus naar de perfecte foto van pauwenveren die we voor je hebben gevonden, dan wensen we je veel geluk in je nieuwe interieur!

5 andere kleurrijke dieren net als de pauw voor fotobehang

Ben je op zoek naar foto’s van andere kleurrijke dieren net als de pauw om accenten mee te geven in je interieur? We hebben hier een lijstje met de meest kleurrijke dieren waarvan je foto’s kan zoeken op de beeldbanken Shutterstock en Unsplash

  1. Rainbow Lorikeets; deze vrolijke vogels zijn net een vliegende regenboog (what’s in the name)
  2. Goudfazant; familie van de pauw, alleen dan zonder de kenmerkende ogen in de staart
  3. Mandarijn eend; je ziet ze soms zwemmen in de vijver om de hoek
  4. Kolibri; met net zo’n glimmende blauwe buik als een Pauw
  5. Kameleon; die kan bijna elke kleur uit het spectrum aannemen

Heb jij dus een spannende natuurfoto voor behang gevonden voor bij jou op de muur? Stuur dan die prachtige eigen foto toe, wij checken de kwaliteit en helpen je verder met het ontwerp.

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!