Fotobehang Projecten

Fotobehang realisaties op maat bij bedrijven

De visie van 123fotobehang is om met hoogwaardig fotobehang op een snelle eenvoudige wijze een sfeervolle omgeving te creëren, zowel thuis in uw woning, als op het werk. Wij leveren geen papieren vlies behang, maar airtex behang wat krasvast is, waterafstotend, super scherpe kleuren uit en onverwoestbaar is.

Van Design tot en met Montage door 123fotobehang

123fotobehang levert naadloos fotobehang, bestaande uit één vel tot maximaal 50 meter breed en 5 meter hoog. Het groot formaat fotobehang laat de foto volledig tot zijn recht komen, zonder stroken, zoals bij traditioneel vliesbehang. 123fotobehang levert hoogwaardig fotobehang van één geweven stof, wat niet scheurt of kreukt. Hierdoor zijn onze foto wallpapers makkelijk en eenvoudig toe te passen! Het fotobehang gaat lang mee en kan opnieuw gebruikt worden bij een eventuele verhuizing of een herindeling van uw huis of werkruimte.

U kunt bij ons terecht voor het ontwerp en design van het fotobehang tot en met de complete uitvoering en montage van het project. 

Kun je de juiste foto niet vinden voor fotobehang? Of heb je een specifieke wens? Vul gerust het contactformulier in met jou vraag en wij helpen je graag verder! 

    Persoonlijke gegevens

    Uw fotobehang

    Wat is de levertijd van fotobehang?