Ruimtes

Een slaapkamer is een van de meest intieme plekken in huis. Hier vind je rust. Daarom wil je het zo persoonlijk mogelijk inrichten. Laat je hier inspireren en kies een eigen behang.

Trends komen en gaan. Maak je woonkamer dus persoonlijk. Kies een foto met een mooie herinnering. Of een design dat echt bij je past. Met fotobehang is alles mogelijk.

Ook in een keuken is ons naadloos fotobehang een sfeermaker. Het is waterafstotend en krasvast. Goed schoon te houden dus. Je hoeft alleen nog een ontwerp te kiezen.

Kies een persoonlijk design en realiseer je eigen wellness. Ben je op zoek naar een luxe uitstraling? Of zoek je ontspanning door beelden uit de natuur? 

Met fotobehang op maat kan je precies die sfeer creëren waar jij naar op zoek bent. Een uniek design met warme kleuren? Daag onze ontwerpers uit met jouw wensen!

Wil je een kinderkamer met ridders en princessen. Lieflijk of stoer? Met fotobehang op maat is alles mogelijk. Prikkel de fantasie en creëer een speelse kamer.

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Fotobehang voor iedere Ruimte

Voor iedere bestemming leveren wij fotobehang op maat. Van kleine achterwanden in een keuken tot grote vergaderruimtes bij bedrijven bieden wij groot formaat fotobehang maatwerk oplossingen. 123fotobehang is specialist in het leveren en of monteren van naadloos fotobehang, ook wel airtex behang genoemd. Kies uw fotobehang bestemming en bestel een uniek fotobehang op maat.