1. Foto kiezen voor Groot Formaat Fotobehang

Bestel je eigen fotobehang op groot formaat als muurposter. Kies een eigen foto of illustratie via Shutterstock. Of lever je eigen foto aan voor fotobehang. Wil je de kleuren veranderen, je foto in zwart-wit, tekst of een logo laten toevoegen? Onze ontwerpafdeling kan je foto keuze vrijblijvend bewerken en optimaliseren voor een maatwerk muurposter.

Foto kiezen voor groot formaat fotobehang:

2. Groot fotobehang op maat prijs berekenen

Vu de afmeting van je muur in en bereken de prijs op maat voor groot fotobehang! 

Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs
Hoe het werkt

Vul op de afrekenpagina bij bestelnotities het Shutterstock ID nummer in, en overige wensen voor beeldbewerking van de foto.

FOTOBEHANG XXL GROOT FORMAAT

fotobehang voor café of restaurant
Creëer je eigen fotobehang voor groot formaat!

Let op!

  1. Advies: tel ca. 3-5 cm bij de lengte en hoogte op.
  2. Service: Altijd een digitale proefdruk op maat geschaald ter goedkeuring
  3. Foto’s: Kies gratis 1 Shutterstock foto per bestelling
  4. Notities: Vul het Shutterstock ID nummer in bij bestelnotities op de afrekenpagina
  5. Tools: Voeg op de afrekenpagina lijm of toebehoren toe aan je bestelling.

Ontdek de zakelijke mogelijkheden voor jouw branche

Muurposter: tot 5 meter hoog en 50 meter breed uit 1 vel!

123fotobehang is specialist in het leveren en behangen van fotobehang groot formaat. Op zoek naar een prachtige muurposter XXL in groot formaat? Voor bedrijven en particulieren leveren wij naadloos fotobehang als muurposter op maat. Het fotobehang wordt ook wel airtex behang genoemd, een fijn geweven polyesterdoek met een PVC coating. Het is super sterk, scheurt of kreukt niet, waterafstotend en wordt bedrukt met een duurzaam ECO label inkt. Fotobehang XXL zegt het al; Extra Extra Large! Wat betekent dat u tot 50 meter breed en 5 meter hoog uit één vel een muurposter kunt bestellen.

GRATIS geleverd en binnen 1-3 werkdagen

In heel Nederland.

SPOED? Neem contact op!

Wij staan voor u klaar!

BESTE kwaliteit fotobehang en specialist

Van heel Nederland.

Eigen foto op muurposter voor binnen

Lever je eigen foto aan en wij beoordelen vrijblijvend of deze voor groot fotobehang formaat geschikt is als muurposter voor binnen. Onze ontwerpers maken foto’s op maat voor iedere gewenste afmeting, zodat uw fotobehang groot formaat scherp op de muur komt. Jouw eigen foto zorgt in mum van tijd met een groot fotobehang aan de wand voor een sfeervolle woon of werkomgeving. Fotobehang XXL muurposters met een eigen foto wordt netjes door ons verpakt in een speciale verpakking voor groot fotobehang. Het fotobehang met een groot formaat kan snel worden geleverd, omdat wij onze productie in Nederland hebben (2-4 werkdagen

Fotobehang 4 meter breed? 5, 6, 7 meter breed als muurposter?

Een veel voorkomende afmeting van fotobehang is 4 meter breed of 5 meter breed. Bestel uw fotobehang op 4, 5 of 6 meter breed direct online via de berekentool. U kunt ook de hoogte in iedere afmeting tot 5 meter hoog invoeren om zo uw fotobehang op maat te berekenen. Is uw foto al ontworpen op maat voor enkele meters breed? Onze ontwerpafdeling kunnen foto’s scherp en op maat maken voor 4 meter breed, 5 meter breed, 6 meter breed of nog breder! Veel voorkomende maten zijn:

  • Fotobehang 4 meter breed voor kantoor of thuis
  • Fotobehang 400 x 280 cm uit één stuk
  • Fotobehang 5 meter breed voor een ‘room with a view’
  • Fotobehang 6 meter breed uit één vel bestellen?
  • Fotobehang tot 50 meter breed op maat mogelijk!

Wil je een eigen foto op groot formaat fotobehang door ons laten monteren? Geen probleem! Ons team staat klaar om een fotobehang met jouw eigen foto bij je thuis of op het werk te monteren. Informeer ons per e-mail over de adreslocatie, afmetingen en conditie van de muur en wij maken een offerte voor het behangen van het fotobehang.

Groot formaat fotobehang: altijd scherp genoeg!

Onze ontwerpafdeling zal iedere foto kritisch controleren, voordat deze op groot formaat fotobehang wordt geprint en geleverd. Tevens werken we met software, welke de foto’s verder optimaliseren. Hierdoor kan de resolutie worden vergroot en de DPI waarde. Wat ervoor zorgt dat het fotobehang haarscherp wordt geprint. Zelfs oude foto’s of van een mobiele telefoon kunnen we bewerken voor groot formaat fotobehang.

Heb je een andere specifieke wens?

Kun je de juiste foto niet vinden voor fotobehang? Of heb je een specifieke wens? Vul gerust ons contactformulier in met jouw vraag en wij helpen je graag verder!

Persoonlijk advies

Door een ervaren medewerker

Enthousiast team

Voor iedere montage

Haarscherp geprint

Uit 1 vel tot 50 meter breed en 5 meter hoog

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang
3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!