Totaal Oppervlakte (m²):

Totaalprijs:

Hoe het werkt

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

FOTOBEHANG XXL GROOT FORMAAT

123fotobehang is specialist in het leveren en behangen van fotobehang groot formaat. Op zoek naar een prachtig luxe fotobehang XXL in een groot formaat? Voor bedrijven en particulieren leveren wij naadloos fotobehang op maat. Het fotobehang wordt ook wel airtex behang genoemd, een fijn geweven polyesterdoek met een PVC coating. Het is super sterk, scheurt of kreukt niet, waterafstotend en wordt bedrukt met een duurzaam ECO label inkt. Fotobehang XXL zegt het al; Extra Extra Large! Wat betekent dat u tot 50 meter breed en 5 meter hoog uit één vel fotobehang groot formaat kunt bestellen.

GRATIS geleverd en binnen 1-3 werkdagen

In heel Nederland.

SPOED? Neem contact op!

Wij staan voor u klaar

BESTE kwaliteit fotobehang en specialist

van heel Nederland!

Eigen foto op groot formaat fotobehang XXL

Lever je eigen foto aan en wij beoordelen vrijblijvend of deze voor groot fotobehang formaat geschikt is. Onze ontwerpers maken foto’s op maat voor iedere gewenste afmeting, zodat uw fotobehang groot formaat scherp op de muur komt. Jouw eigen foto zorgt in mum van tijd met een groot fotobehang aan de wand voor een sfeervolle woon of werkomgeving. Fotobehang XXL met een eigen foto wordt netjes door ons verpakt in een speciale verpakking voor groot fotobehang. Het fotobehang met een groot formaat kan snel worden geleverd, omdat wij onze productie in Nederland hebben (2-4 werkdagen

Fotobehang 4 meter breed? Of 6 meter breed?

Een veel voorkomende afmeting van fotobehang is 4 meter breed of 5 meter breed. Bestel uw fotobehang op 4, 5 of 6 meter breed direct online via de berekentool. U kunt ook de hoogte in iedere afmeting tot 5 meter hoog invoeren om zo uw fotobehang op maat te berekenen. Is uw foto al ontworpen op maat voor enkele meters breed? Onze ontwerpafdeling kunnen foto’s scherp en op maat maken voor 4 meter breed, 5 meter breed, 6 meter breed of nog breder! Veel voorkomende maten zijn:

  • Fotobehang 4 meter breed voor kantoor of thuis
  • Fotobehang 400 x 280 cm uit één stuk
  • Fotobehang 5 meter breed voor een ‘room with a view’
  • Fotobehang 6 meter breed uit één vel bestellen?
  • Fotobehang tot 50 meter breed op maat mogelijk!

Wil je een eigen foto op groot formaat fotobehang door ons laten monteren? Geen probleem! Ons team staat klaar om een fotobehang met jouw eigen foto bij je thuis of op het werk te monteren. Informeer ons per e-mail over de adreslocatie, afmetingen en conditie van de muur en wij maken een offerte voor het behangen van het fotobehang.

Groot fotobehang: altijd scherp genoeg!

Onze ontwerpafdeling zal iedere foto kritisch controleren, voordat deze op groot formaat fotobehang wordt geprint en geleverd. Tevens werken we met software, welke de foto’s verder optimaliseren. Hierdoor kan de resolutie worden vergroot en de DPI waarde. Wat ervoor zorgt dat het fotobehang haarscherp wordt geprint. Zelfs oude foto’s of van een mobiele telefoon kunnen we bewerken voor groot formaat fotobehang.

Heb je een andere specifieke wens?

Kun je de juiste foto niet vinden voor fotobehang? Of heb je een specifieke wens? Vul gerust ons contactformulier in met jouw vraag en wij helpen je graag verder!

Dit is hoe 123fotobehang werkt

004-click

1. - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

003-buy

2. - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3. - Printen en levering

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.