fotobehang kantoor realisatie vergaderruimtes in Amsterdam

Kantoorinrichting met fotobehang op maat, naadloos en haarscherp geprint

Breng de muren van uw kantoor tot leven

Het kantoor is een plek waar effectief gewerkt moet worden. De aankleding van het kantoor speelt daarbij een belangrijke rol. Een motivatie voor veel mensen op kantoor is dat het een plek moet zijn waar je op je gemak voelt. Een inspirerend fotobehang op kantoor of in de vergaderruimte kan daarbij helpen! Dit maakt het kantoor in een handomdraai tot een productieve en fijne omgeving.

 

Het juiste fotobehang op kantoor of in de kantine stimuleert iedere werknemer met meer plezier aan het werk te gaan. Fotobehang kantoor bestellen? Of bent u nog op zoek naar de keuze voor het mooiste fotobehang voor kantoor of in de kantine? 123fotobehang helpt u graag verder voor een passende fotobehang kantoor oplossing. Onze ontwerpers kunnen ook een uniek ontwerp voor uw bedrijf op maat maken.

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Wil je meer informatie ontvangen?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

  Vraag het Wouter!

  10 jaar ervaring in fotobehang

  Wil je snel een antwoord op je vraag? 

  Bel of mail Wouter. Hij helpt je graag verder en beantwoord al je prangende vragen.

  GRATIS geleverd en binnen 1-3 werkdagen

  In heel Nederland.

  Persoonlijk advies

  Door een ervaren medewerker

  BESTE kwaliteit fotobehang en specialist

  Van heel Nederland

  Werkkamers en vergaderruimtes met naadloos fotobehang

  Fotobehang vergaderruimte op kantoor

  Akoestisch behang op kantoor

  Geluidsoverlast op kantoor kan erg storend zijn en de efficiënte en concentratie van jouw werknemers beïnvloeden. Met akoestisch geluiddempend behang kun je op kantoor de akoestiek verbeteren. Daarnaast werkt dit behang ook nog eens isolerend en heeft het een prachtige uitstraling voor op kantoor. Met akoestisch behang va ACINSO-Pro creëer je een echte sfeerbeleving op kantoor en verbeter je geluidsproblemen. Neem contact op voor meer informatie.

  Foto wand voor uw kantoor, de hal of kantine kiezen?

  Denkt u er al een tijdje over na om uw kantoor of kantine op te vrolijken met een sfeervol fotobehang? Kies een foto in de huisstijl van uw bedrijf, een foto gerelateerd aan uw product of dienst of een mooie herkenbare foto uit de omgeving. 123fotobehang levert naadloos fotobehang, tot wel 50 meter breed. Hiermee kan iedere kantoorruimte veranderen in een ‘room with a view!’ Voor fotobehang op kantoor kunt u zelf kiezen op welke muur u welke foto wilt. Wij helpen u graag bij het opmeten van de muren of het aanpassen en bewerken van de foto’s. 123fotobehang levert een hoogwaardige kwaliteit airtex behang zonder onderbrekingen. Het fotobehang bestaat uit één vel en is eenvoudig te monteren. Daarbij is het makkelijk schoon te maken, scheurt of kreukt niet, ideaal voor op kantoor!

  Montage fotobehang op kantoor door ons enthousiaste team?

  Wilt u het kantoor veranderen in een efficiënte, rustgevende of inspirerende werkplek, maar weet u niet hoe dit het beste kunt realiseren? 123fotobehang kan u daarbij helpen. Vul het contactformulier in en ons team helpt u graag met het uitkiezen van het juiste fotobehang voor uw kantoor. Ook kunt u gebruik maken van onze service om het fotobehang te monteren door ons.

  Kies de juiste foto(‘s) die u als fotobehang op de muur in uw kantoor wilt hebben. Meet de muren op waar het fotobehang op moet komen. Laat ons uw foto(‘s) vrijblijvend beoordelen, ons team staat klaar om je te helpen. Stuur uw foto(s) naar ons via wetransfer.com en vermeld de gewenste afmeting van het fotobehang voor kantoor in het tekstblok. Wij sturen u een voorbeeld op maat met eventueel aanbevolen correcties. Uw fotobehang wordt volledig op maat geleverd, dus zorg voor een beetje speling in de afmeting, de overtollige randen snijd u eenvoudig van de muur.