Fotobehang Rotterdam

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

Kies je favoriete foto muur van Rotterdam

Een foto van Rotterdam levensgroot op de muur realiseer je met fotobehang op maat. Kies een foto van de prachtige skyline in Rotterdam, de oude haven of stad. Omstreeks 1270 ontstond Rotterdam, toen bewoners van het gebied rond de Maas en de Rotte begonnen met het aanleggen van een dam in de Rotte. Hoewel de Rotterdammers in eerste instantie leefden van de visserij, werd de stad al snel een handelsplaats en ontstonden de eerste havens. Rotterdam kreeg in 1340 stadsrechten. Een stad met een rijke diversiteit van verhalen en emoties, stad met meer dan 200 festivals per jaar en startpunt van grote sportevenementen. Wat is jou herinnering en beleving aan Rotterdam? Kies je eigen unieke foto van Rotterdam en onze ontwerpafdeling maakt een ontwerp op maat voor een uniek fotobehang naar wens.

Skyline Rotterdam met Fotobehang op je muur?

De mooiste skyline van Nederland vindt je in Rotterdam. Bij 123fotobehang kun je deze op fotobehang op maat bestellen uit 1 stuk. Helemaal op maat voor bij jou thuis of op het werk in een kantoor over vergaderruimte. De skyline van Rotterdam bestaat onder andere uit de iconen: Erasmusbrug, Euromast, Markthal, Kuip stadion en de Rotterdam. Fotobehang Skyline Rotterdam bestel je als wanddecoratie en is eenvoudig zelf te monteren. Voor grote oppervlaktes van meer dan 10m2 kun je gebruik maken van onze montage service. Rotterdam is een stad met een prachtig uitzicht. Kies je favoriete plek of icoon en wij maken er een uniek fotobehang op maat van.

Fotobehang Rotterdam in zwart wit geprint?

Een zwart wit foto is zeker niet saai en juist een stukje nostalgie. Zwart wit foto’s op fotobehang zorgen voor een tijdloos effect, wat past bij een stad met veel historie als Rotterdam. Het verhaal van de stad, van het bombardement tot de wederopbouw en de Rotterdamse vernieuwingsdrift komt tot leven met een zwart wit fotobehang levensgroot op de muur. Neem daarbij Rotterdam als de grootste havenstad van Europa waar altijd iets te beleven valt. Veel mensen kiezen daarom bewust om hun muur te behangen met een mooie zwart wit foto van Rotterdam. Zwart wit en Rotterdam op fotobehang is een fantastische match voor naadloze wandbekleding. Fotobehang Rotterdam in zwart wit geprint bestel je of laat je monteren door 123fotobehang.

Waarom Rotterdam behang bij 123Fotobehang?

  • Fotobehang Rotterdam wel 50 meter breed uit één stuk
  • Kwalitatief en brandwerend Airtex behang
  • Fotobehang bedrukt met ECO label inkt
  • Haarscherp geprint in alle kleuren of zwart wit
  • Zowel geschikt voor particulier als zakelijk gebruik
  • Géén bezorgkosten
  • Bezorging binnen 1-3 werkdagen

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!