FOTOBEHANG PROJECTEN VOOR BEDRIJVEN

Fotobehang voor uw kantoor restaurant café hotel vergader ruimte sportschool fitnessclub winkel ziekenhuis

Met veel liefde en passie werken we aan uiteenlopende interieurprojecten met naadloos fotobehang als oplossing. We helpen je graag als specialist in naadloos fotobehang van ontwerp tot en met de eindmontage.

Wil je meer weten over onze werkwijze of een kijkje nemen bij een van onze gerealiseerde projecten? In onze werkwijzen lichten wij toe op welke wijze wij jou kunnen helpen. Wil je ook het maximale uit jouw renovatie of nieuwbouwproject halen, neem dan gerust contact met ons op.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw branche

cara saven project wenen
Gemonteerd in Wiener Rosthaus im Prater
0 m2 fotobehang
DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

FOTOBEHANG OP MAAT VOOR UW BEDRIJF!

Je hebt een idee, wij hebben de visie tot prachtige realisaties. Onze uitgebreide collectie wandontwerpen kan voor iedere ruimte op maat worden aangepast. Geef ons een uitgebreide briefing van jouw wensen en wij maken een originele, op maat ontworpen foto muur oplossing. Zo kunnen conceptuele dromen tot leven komen!

 

Van ontvangstruimtes als een entree tot vergaderruimtes, van zithoeken voor wachtruimtes tot de keuken van jouw bedrijf. 123fotobehang biedt de perfecte interieur- en maatwerkoplossing voor elk zakelijke ruimte. Of je nu die perfecte wow-factor zoekt bij de entree van jouw bedrijf of samen met je interieurarchitect een compleet ontwerp wilt realiseren, wij zorgen dat het interieur met onze fotobehang oplossing het visitekaartje van jouw bedrijf wordt.

Volg 123fotobehang op Instagram en bekijk de laatste projecten

GRATIS geleverd en binnen 1-3 werkdagen

In heel Nederland.

Persoonlijk advies

Door een ervaren medewerker

BESTE kwaliteit fotobehang en specialist

Van heel Nederland

    Persoonlijke gegevens

    Uw fotobehang