Fotobehang Kinderkamer

Geef je kinderkamer een persoonlijke tint met fotobehang van 123fotobehang. Hiermee maak je binnen no time een heerlijke meidenkamer of een stoere jongenskamer. Ontwerp samen met je kind de gewenste kinderkamer. Elk kind is verschillend, 123fotobehang zorgt dat jouw kind zich thuis voelt in zijn of haar kamer met het leukste fotobehang. Fotobehang kinderkamer op 1 of meerder muren maakt de kinderkamer net wat speelser!

Fotobehang zonder naden, kindvriendelijk!

123fotobehang levert naadloos fotobehang (airtex behang). Het voordeel hiervan is dat er geen stroken zichtbaar zijn. Hierdoor kan uw kind het fotobehang niet van de muur los peuteren. Ons fotobehang bedekt de gehele muur, dit kan zelfs tot wel 50 meter breed uit één vel. Het behang is een geweven stof, waardoor het niet scheurt of afbreekt. Bovendien is het fotobehang gemakkelijk schoon te maken. Ideaal voor de kinderkamer!

Inspiratie voor fotobehang kinderkamer

Hieronder staan enkele voorbeelden van fotobehang kinderkamer thema’s die u kunt gebruiken voor fotobehang in uw kinderkamer.

 • Prinsessenbehang
 • Vogelbehang
 • Autobehang
 • Voetbalbehang
 • Disneybehang
 • Sportbehang
 • Dierenbehang
 • Minions fotobehang

Ook leuk: Je kunt je kinderkamer met een eigen foto behangen. Zie hiervoor; fotobehang eigen foto.

Hoe werkt het?

Kies een thema wat je als fotobehang wilt hebben voor de kinderkamer. Je kunt je eigen foto aanleveren en deze op maat laten maken voor jouw muur. Laat ons jouw foto(s) vrijblijvend beoordelen, ons team staat klaar om je te helpen. Als je nog geen eigen foto hebt gevonden die je geschikt vind, helpen wij je graag een passende foto te vinden via onze beeldbank.

Vrijblijvend advies voor fotobehang op maat!

  fotobehang kinderkamer rugby team nieuw zeeland

  Jouw eigen fotobehang in de kinderkamer?

  Het is mogelijk om die ene geweldige foto op jouw muur te laten printen.

  Laat je inspireren!

  Bekijk op Shutterstock de mooiste foto’s die je op jouw muur wilt zien.

  DTP-ontwerp op maat

  Door een ervaren ontwerper

  Haarscherp geprint; 5x45 meter

  Naadloos fotobehang op maat

  Montage door ons team

  Voor een perfect eindresultaat