Fotobehang Waterval

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

 1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
 2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
 3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

Waterval behang helpt om te ontspannen

Het kijken naar water geeft rust. De glinstering, het blauw, de beweging die je erin ziet geven allemaal prettige prikkels aan de geest. Een waterval geeft een oneindige stroom aan positieve energie. De foto’s van de behang collectie met watervallen omvat imposante natuurfoto’s. Ruige rotsen met een wit schuimend water. Of een mystieke waterpoel dat verscholen ligt achter een groen bladerdek. Met een fotobehang waterval haal je de ruige natuur in huis voor een stroom aan rust.

Spectaculaire watervallen op fotobehang!

Een waterval is stromend water dat van een rots of berg naar beneden dendert. Watervallen ontstaan waar rivieren over harde rotslagen naar beneden lopen. Onder aan een waterval spoelt het water de zachte laag verder weg. Ook ontstaan hier vaak de meest sprookjesachtige beelden. Soms lijkt het wel of de wereld door een waterval wordt opengespleten, omdat het water werkelijk de afgrond in stort. Heel veel mensen vinden dit een mooi gezicht om naar te kijken, wat het geschikt maakt als foto muur. Kies voor een waterval op de muur voor een verbazingwekkende foto muur. Levendige kleuren en een natuurlijke uitstraling creëer je met naadloos fotobehang op maat.

De bekendste watervallen ter wereld op fotobehang

Heb je inspiratie nodig voor een mooie waterval op fotobehang? Bekijk dan eens naar de top 10 bekendste watervallen van de wereld en laat je verrassen!

 1. Niagara Falls – Verenigde Staten / Canada
 2. Krka / Plitvice watervallen, nationaal park – Kroatië
 3. Kuang Si watervallen – Laos
 4. Ban-Gioc watervallen – China / Vietnam
 5. Seljalandsfloss waterval – IJsland
 6. Gullfoss – IJsland
 7. Victoria Falls – Zambia / Zimbabwe
 8. Iguazu watervallen – Argentinië / Brazilië
 9. Huangguoshu watervallen – China
 10. Blauwe Nijl Waterval – Ethiopië

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!