Industrieel

Industrieel fotobehang op maat

Terug in de tijd naar de industriële revolutie in het jaar 1750. Dit is de tijd waar ambacht en productie samenkwamen. Donkere rook, torenhoge fabrieksgebouwen en functioneel en onverwoestbaar interieur zoals metalen kasten, robuuste houten meubels en met name veel beton en metaal. De industrie van toen heeft een stoere karakter welke u nog steeds terug zult vinden in kantoren, restaurants en bij mensen thuis. Een stijl die tijdloos is en nooit verloren zal gaan.

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Industrieel looks in jouw interieur met naadloos behang

Industrieel fotobehang is erg populair bij de liefhebber. Een stoere industriële look in combinatie met vintage meubels zorgt voor een creatieve stijl die je oneindig in verschillende combinaties kunt toepassen. Krijg je al zin in die industriële look in huis?

123fotobehang zorgt ervoor dat de industriële stijl naar jou toe komt, zonder dat je hoeft te verhuizen naar een oude loods op een verlaten industrieterrein. Dit scheelt je niet alleen in kosten, maar bespaart met name heel veel tijd. Niets is makkelijker met fotobehang dan een kale witte wand om te toveren naar een ruige muur met betonlook.

Fotobehang in zwart wit voor een industriële sfeer

Wanneer u op zoek bent naar zwart wit fotobehang, dan past de industriële sfeer daar perfect bij. Zwart wit fotobehang doet oude tijden herleven en de ruwe industriële materialen komen perfect tot uiting met deze kleuren. Denk alleen eens terug aan de arbeiders van vroeger die zwart zagen van de roet, door de immense rookproductie uit de fabrieken of de oneindige witte stoom uit stoommachines en locomotieven. Zwart wit is de kleur van historie en industrie.

Industriële foto zoeken voor groot fotobehang

Liever een eigen foto van een industriële muur uitkiezen voor een groot fotobehang? Dat kan ook! Nadat je op bestellen hebt gedrukt, kun je een Shutterstock ID aan de bestelling toevoegen of URL van een andere beeldbank als Unsplash. Hier heb je de keuze uit diverse foto’s met een industriële look en feel.

Zoek via één van onze partners naar een geschikte industriële foto;

Shutterstock

Unsplash

Kenmerken industrieel fotobehang

Haarscherp geprint met een realistische industriële look

Fotobehang tot wel 50 meter breed uit één stuk. Zelfs in fabrieken kunnen wij fotobehangen.

Bedrukt met ECO label inkt van airtex behang.

Diverse foto’s van mooi industriële stijlen of rokende fabrieken op de horizon

Volg 123fotobehang op Instagram en bekijk de laatste projecten

Persoonlijk advies

Door een ervaren medewerker

Enthousiast team

Voor iedere montage

Haarscherp geprint

Uit 1 vel tot 50 meter breed en 5 meter hoog

    Persoonlijke gegevens

    Uw fotobehang