acinso-pro akoestische plafond panelen met fotoprint op maat
Akoestisch plafondpanelen project geïnstalleerd bij klant op kantoor

Omschrijving ACINSO-Pro plafondpanelen

  • Materiaal: Dekostof, Re-board® en akoestisch materiaal
  • Brandcertificaat: EN-13501-1, klasse B-s1, d0 (toplaag en vulling)
  • Formaten: 60 x 60 cm, 120 x 60 cm, 120 x 120 cm 
  • Akoestische waarden (AW): 0,6
  •  Dikte panelen: ± 4 cm

ACINSO-pro geluiddempende plafondpanelen in jouw stijl

ACINSO-Pro: voor een sterk verbeterde akoestiek

In de moderne wereld, waarin geluid vaak een overweldigende factor is in ons dagelijks leven, wordt de waarde van rust en stilte steeds meer erkend. Of het nu gaat om kantoren, scholen, gezondheidszorginstellingen of openbare ruimtes, overmatig geluid kan leiden tot verminderde productiviteit, stress en zelfs gezondheidsproblemen. Hier komen akoestische plafondpanelen naar voren als de stille kracht die een aanzienlijke meerwaarde kan bieden voor diverse soorten ruimtes.

 

Creëer een uniek ontwerp met een foto print of creatieve illustratie op maat. Of kies voor een passende (RAL)kleur, en laat de plafondpanelen matchen bij jouw kleurenpallet of bedrijfsidentiteit.

Akoestische plafondpanelen: de stille kracht voor verbeterde ruimtes

De kern van het succes van akoestische plafondpanelen ligt in hun vermogen om geluidsreflecties en -absorpties te beheersen. Deze akoestische panelen worden ontworpen met materialen die geluidsgolven opvangen en verspreiden, waardoor de nagalm in een ruimte wordt verminderd. Dit resulteert in een verbeterde geluidskwaliteit en verstaanbaarheid van spraak, essentieel voor locaties zoals klaslokalen en vergaderzalen, lunch ruimtes en horecagelegenheden.

Gehorige, tochtige ruimtes en oneffen muren zijn verleden tijd!

absorbeert geluidsgolven

Egaliseert 'ruwe' ondergronden

van spack structuur tot cellen beton

Isolerende waarde

Beter voor je energierekening.

Voordelen en meerwaarde van ACINSO-pro plafondpanelen

Een van de meest opvallende voordelen van akoestische plafondpanelen is hun vermogen om een serene en comfortabele omgeving te creëren. In open kantoorindelingen, waar gesprekken, telefoongesprekken en andere geluiden elkaar kunnen overlappen, bieden deze panelen een dempend effect dat de algehele werksfeer verbetert. Medewerkers kunnen zich beter concentreren en communiceren zonder hinderlijke achtergrondgeluiden.

 

Daarnaast dragen akoestische plafondpanelen bij aan de esthetiek van een ruimte. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren, ontwerpen en texturen die passen bij diverse interieurstijlen. Dit betekent dat functionaliteit niet ten koste hoeft te gaan van visuele aantrekkingskracht. In feite kunnen deze panelen een harmonieus en modern element toevoegen aan het algehele ontwerp.

 

Akoestische plafondpanelen voor diverse openbare ruimtes

Niet alleen kantoren profiteren van akoestische plafondpanelen. In omgevingen zoals ziekenhuizen en zorginstellingen spelen ze een cruciale rol bij het bevorderen van genezing en welzijn. Een rustige en vredige atmosfeer draagt bij aan het herstel van patiënten en vermindert de stress voor zowel patiënten als medisch personeel.

 

Kortom, de meerwaarde van akoestische plafondpanelen is niet te onderschatten. Ze dragen bij aan geluidsbeheersing, verbeterde productiviteit, gezondheid en esthetiek. Of het nu gaat om het creëren van de ideale werkomgeving of het bevorderen van rust in openbare ruimtes, deze stille kracht biedt tastbare voordelen voor iedereen die waarde hecht aan comfort, concentratie en kwaliteit van leven.

Akoestische plafond panelen door ons team laten monteren?

Wil je voor jouw project ons team inschakelen? Ons team staat klaar om een prachtig resultaat te leveren en nemen deze werkzaamheden graag uit handen. Afhankelijk van de grootte van de akoestische wandoplossing maken wij een offerte op maat. Neem nu contact met ons op!

Een gepersonaliseerd interieur met geluiddempende plafondpanelen

Creëer een gepersonaliseerd en functioneel interieur met geluiddempende plafondpanelen. Gladde materialen weerkaatsen geluidsgolven en zo ontstaat geluidsoverlast. Het plafond is vaak het grootste, gladde oppervlakte in een ruimte en daarmee dé plek voor geluidsoptimalisatie. Met plafondpanelen in jouw stijl heb jij echte eyecatchers hangen!

GRATIS geleverd en binnen 1-3 werkdagen

In heel Nederland.

Persoonlijk advies

Door een ervaren medewerker

BESTE kwaliteit fotobehang en specialist

Van heel Nederland

Benieuwd naar de mogelijkheden?