Birds of America – John James Audubon

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

Fotobehang van de ‘Birds of America’ collectie

Wat is de ‘Birds of America’ collectie met grote variëteit aan vogels? De Amerikaanse natuurvorser en schilder ‘John James Audubon’ heeft een boek met illustraties van vogels uit de VS gepubliceerd tussen 1827 en 138 in Edinburgh en Londen. The Birds of America bevat onder andere afbeeldingen van vogelsoorten die nu uitgestorven zijn, zoals de carolinaparkiet, de trekduif, de labradoreend, de reuzenalk, de eskimowulp en het heidehoen.

 

Het is het duurste boek ter wereld!

 

Op 20 januari 2012 werd er in het New Yorkse veilinghuis Christie’s een volledige eerste editie van het boek voor 7,9 miljoen dollar geveild. In december 2010 werd er bij Sotheby’s in Londen al een Birds of America geveild voor 11,5 miljoen dollar. Het winnende bod was een recordbedrag voor een gedrukt boek.

Bestel die tijdloze klassieker van een prachtige vogel illustratie op fotobehang. 123Fotobehang levert en monteert deze prachtige Birds of America levensgroot tot 5 meter hoog en 50 meter breed van hoge kwaliteit op het beste fotobehang naadloos op maat. Krasvast, waterafstotend en haarscherp geprint kom jouw geïllustreerde vogel op de muur!

Bekijk alle vogel illustraties;

Waarom Birds of America behang bij 123Fotobehang?

  • Birds of America fotobehang tot wel 50 meter breed uit één stuk
  • Kwalitatief en brandwerend Airtex materiaal
  • Fotobehang bedrukt met ECO label inkt
  • Haarscherp geprint in alle kleuren of zwart wit
  • Voor thuis of op kantoor als foto muur
  • Géén bezorgkosten, bezorging binnen 1-3 werkdagen
  • Altijd een digitale proefdruk op maat

Altijd een maatwerk design voor een custom foto muur

Iedere ruimte is anders! Daarom houdt onze ontwerpstudio hier rekening mee bij het maken van ieder fotobehang ontwerp. Per ruimte wordt er een Bird of America illustratie op maat ontworpen. Er kan hier en der met photoshop altijd een passend design op maat worden gerealiseerd.

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!