Totaal Oppervlakte (m²):

Totaalprijs:

Hoe het werkt

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Fotobehang op maat bestellen

Wil je een fotobehang op maat bestellen zonder naden? Dat kan bij 123fotobehang! Wij printen, leveren en monteren fotobehang passend op maat voor thuis of op het werk. Fotobehang op maat is een gepersonaliseerde wanddecoratie van een foto naar keuze en in de afmeting die je zelf aangeeft. 

Maak je eigen fotobehang op maat! Lever een eigen foto aan of kies een foto uit één van onze thema’s. Vanaf 2 m2 kun je fotobehang op maat bestellen uit één stuk. Verder is het mogelijk om naadloos behang tot 5 meter hoog en 45 meter breed te bestellen en op een muur aan te brengen.

Voordat een fotobehang op maat wordt geprint, ontvang je altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring via de mail. 123fotobehang levert dé beste kwaliteit fotobehang van robuust airtex materiaal.

 

GRATIS geleverd en binnen 1-3 werkdagen

In heel Nederland.

SPOED? Neem contact op!

Wij staan voor u klaar

BESTE kwaliteit fotobehang en specialist

van heel Nederland!

Maatwerk Fotobehang met eigen foto

Kies je eigen foto voor fotobehang op maat en tover je woning of werkruimte om tot een sfeervolle (werk) ruimte. Voor op maat gemaakt fotobehang kun je ons gratis raadplegen. Wij zorgen ervoor dat jouw foto levensgroot wordt geprint op maat voor de afmetingen van de muur op jouw locatie.

Onze ontwerpafdeling past deze vrijblijvend aan, zodat je eigen foto op behang speciaal op maat naar jouw wensen en formaat wordt ontworpen. Een eigen foto voor fotobehang op maat bestel je eenvoudig en persoonlijk naar eigen smaak bij 123fotobehang!

Is mijn eigen foto geschikt voor fotobehang?
Voor je eigen foto voor behang is het aan te bevelen een foto te kiezen van goede kwaliteit. Laat ons jouw foto vrijblijvend beoordelen, ons team staat klaar om je te helpen. Stuur jouw foto(s) naar ons via wetransfer.com en vermeld jouw gewenste afmeting in het tekstblok

Fotobehang op maat laten aanbrengen?

Wil je een eigen foto op groot formaat fotobehang door ons laten monteren? Geen probleem! Ons team staat klaar om een fotobehang met jouw eigen foto bij je thuis of op het werk te monteren. Informeer ons per e-mail over de adreslocatie, afmetingen en conditie van de muur en wij maken een offerte voor het behangen van het fotobehang.

Fotobehang op maat: altijd scherp genoeg!

Onze ontwerpafdeling zal iedere foto kritisch controleren, voordat deze op fotobehang op maat wordt geprint en geleverd. Tevens werken we met software, welke de foto’s verder optimaliseren. Hierdoor kan de resolutie worden vergroot en de DPI waarde. Wat ervoor zorgt dat het fotobehang haarscherp op maat wordt geprint. Zelfs oude foto’s of van een mobiele telefoon kunnen we bewerken voor groot formaat fotobehang.

Heb je een andere specifieke wens?

Kun je de juiste foto niet vinden voor fotobehang? Of heb je een specifieke wens? Vul gerust ons contactformulier in met jou vraag en wij helpen je graag verder!

Dit is hoe 123fotobehang werkt

004-click

1. - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

003-buy

2. - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3. - Printen en levering

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.