Fotobehang Dick van Duijn

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

Foto’s van Dick van Duijn voor fotobehang op maat

Wil je een kleurrijke natuurfoto van Dick van Duijn op je muur? Bestel dan naadloos fotobehang uit 1 stuk gedrukt op duurzaam behang voor een prachtig spektakelstuk. De foto’s van Dick van Duijn zijn uniek en zorgen voor een unieke interieur beleving in huis of op het werk. De achtergrond is diffuus en geeft een dromerige sfeer; ontspanning, rust en ruimte voor inspiratie.

Wij leveren en monteren ook de landschap dierenfoto’s van Dick van Duijn op groot formaat fotobehang van de hoogste kwaliteit op het beste behang; pvc-vrij en gedrukt met ECO-label inkt. Krasvast, waterafstotend en haarscherp geprint op maat voor iedere ruimte.

Over Dick van Duijn (natuurfotograaf)

De mooiste dingen gebeuren vaak in een flits. Je leven komt ineens in een ander daglicht te staan. Precies dat gebeurde natuurfotograaf Dick van Duijn. Klik. Op het moment dat hij op de knop drukte had hij nooit gedacht dat precies die foto zou verschijnen in de The Daily Mail, The Sun en van daaruit de hele wereld over zou vliegen. Zelfs over de radiogolven verspreidde het beeld van de snuffelende grondeekhoorn. Iedereen wilde met hem en over hem spreken. En nog veel belangrijker. Iedereen wilde die foto op de muur. Dat het geen one-day-fly was bewees Dick ook direct. Met prachtige natuurportretten van een Siberische Tijger in de sneeuw, tot burlend edelhert. Dick heeft een uniek portfolio met wildlife fotografie.

Wild-life fotobehang of een landschap van Dick van Duijn?

Dick van Duijn is pas een paar jaar intensief bezig als ‘wildlife fotografie’, daarnaast runt hij ook nog een viskraam in Noordwijk met zijn ouders. Maar nu verder over het thema ‘wildlife fotografie’. Wat is eigelijk ‘wildlife fotografie’? Wildlife fotografie is het vastleggen van de fauna in een bepaalde regio met behulp van een fotocamera. De foto opnames worden dan in de natuur gemaakt tijdens handelingen als vluchten, jagen, paargedrag of foerageren. Wildlife fotografie is een onderdeel van natuurfotografie, wat steeds populairder wordt.

Dick heeft ook in het begin veel inspiratie opgedaan van andere natuurfotografen via social media e.d. Vervolgens is Dick al snel regelmatig in natuurgebieden in zijn eigen omgeving gaan fotograferen waardoor hij veel ervaring heeft opgedaan. Om zichzelf te blijven ontwikkelen heeft Dick de ambitie en verlangens om de komende tijd een aantal fotoreizen naar nieuwe gebieden te kunnen maken. Zo zullen er weer andere dieren gefotografeerd worden, die nog niet eerder voor zijn lens zijn verschenen.

Fotobehang grondeekhoorn met gele bloem

De bekendste foto van Dick is de grondeekhoorn met gele bloem. Zijn foto van de Oostenrijkse grondeekhoorn ging de hele wereld over. Met zijn ogen dicht stopt een eekhoorn zijn neus in een gele bloem. Precies op dat moment klikt de 34-jarige Noordwijkse hobbyfotograaf op de knop. ‘Het is een heel bijzondere foto geworden’, erkent hij met een lichte glimlach. Zo ging Dick tijdens een prachtige zomer voor een paar dagen naar het Oostenrijkse Wenen met een vriend, omdat hij daar de grondeekhoorn wilde fotograferen. Dick; ‘Er is een bepaalde plek waar ze veel zitten. Ik vind het een heel grappig beest’.

In drie dagen tijd maakte Dick duizenden foto’s, en bij deze foto wist hij meteen dat hij beet had. ‘Hij deed precies zijn ogen dicht en het licht viel heel mooi. Op het moment dat je klikt, weet je dat je een bijzondere foto hebt.’ Dick besloot om de foto van de eekhoorn op te sturen naar een Engels persbureau en vanaf toen ging het balletje rollen. Daily Mail, Fox News, The Sun: allemaal plaatsten ze de foto.

Waarom Dick van Duijn behang bij 123Fotobehang?

  • Unieke dieren natuurfoto’s op fotobehang tot wel 50 meter breed uit één stuk
  • Kwalitatief behang zonder pvc en bedrukt met ECO label inkt
  • Haarscherp geprint in alle kleuren of zwart wit voor een natuurlijke uitstraling
  • Zowel geschikt voor particulier als zakelijk gebruik
  • Géén bezorgkosten en binnen 1-3 werkdagen geleverd

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!