Totaal Oppervlakte (m²):

Totaalprijs:

Hoe het werkt

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Naadloos fotobehang op maat

Het unieke van een fotobehang bij 123fotobehang is dat wij de gehele muurdecoratie uit één vel printen en behangen. Dit kan tot wel 50 meter breed uit één vel, waardoor het resultaat het beste tot zijn recht komt. Ons fotobehang is van topkwaliteit (airtex behang) en komt van een professionele behangfabrikant, voorzien van een duurzaam ECO label inkt. 

Jouw eigen foto zorgt in mum van tijd met fotobehang levensgroot aan de muur voor een sfeervolle woonomgeving. Fotobehang met een eigen foto wordt netjes door ons verpakt in een speciale verpakking en kan snel worden geleverd, omdat wij onze productie in Nederland hebben. Een eigen foto op behang kun je gemakkelijk aanbrengen, want het fotobehang is sterk, scheurbestendig, afneembaar (waterafstotend) en krimpt niet.

GRATIS geleverd en binnen 1-3 werkdagen

In heel Nederland.

SPOED? Neem contact op!

Wij staan voor u klaar

BESTE kwaliteit fotobehang en specialist

van heel Nederland!

Fotobehang zonder naden met eigen foto of foto kiezen

Kies je eigen foto voor fotobehang zonder naden of lever een eigen foto aan. In mum van tijd tover je een ruimte om naar eigen smaak.

Voor op maat gemaakt naadloos fotobehang met eigen foto’s kun je ons gratis raadplegen. Wij zorgen ervoor dat jouw foto levensgroot wordt geprint op maat voor de afmetingen van de muur op jouw locatie.  En uiteraard zonder naden of losse banen, altijd op maat uit één vel!
Onze ontwerpers passen je eigen foto’s zo aan, dat jouw wensen vervult worden en je muur tot leven komt.

Naadloos fotobehang aanbrengen

Naadloos fotobehang is behang uit één stuk dat je in zijn geheel op de muur bevestigt. Hierdoor realiseer je een muur die tot leven komt, zonder zichtbare naden of losse banen. Het materiaal wordt ook wel airtex behang genoemd en staat bekend om de haarscherpe printkwaliteit, krasvast en robuuste eigenschappen en waterafstotend voor ruimtes als de badkamer of keuken.

Wat is Airtex behang precies? Het is een fijn geweven doek met een PVC vrije coating dat een matte lichte structuur heeft, wat de muur een unieke uitstraling geeft. Dit wordt bedrukt met en ECO-label inkt aan de voorkant van het doek. De achterkant van Airtex behang is licht grijs, waardoor het kleurverschil op de muur minder zichtbaar is.

Naadloos fotobehang is  eenvoudig en gemakkelijk aan te brengen, doordat het behang niet kan scheuren, zoals traditioneel papieren vliesbehang in stroken. Je hebt bijvoorbeeld gene problemen met het overhangen van stroken behang. Ook is airtex behang zeer sterk en werkt het brandvertragend, wat het geschikt maakt voor vele bedrijven. Naadloos behang is ook makkelijk schoon te houden en ideaal om in ruimtes als een keuken te gebruiken. 

Naadloos Fotobehang: altijd scherp geprint!

Onze ontwerpafdeling zal iedere foto kritisch controleren, voordat deze op naadloos fotobehang wordt geprint en geleverd. Tevens werken we met software, welke de foto’s verder optimaliseren. Hierdoor kan de resolutie worden vergroot en de DPI waarde. Wat ervoor zorgt dat het fotobehang haarscherp wordt geprint. Zelfs oude foto’s of van een mobiele telefoon kunnen we bewerken voor naadloos fotobehang.

Heb je een andere specifieke wens?

Kun je de juiste foto niet vinden voor fotobehang? Of heb je een specifieke wens? Vul gerust ons contactformulier in met jouw vraag en wij helpen je graag verder!

Dit is hoe 123fotobehang werkt

004-click

1. - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

003-buy

2. - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3. - Printen en levering

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.