123fotobehang ♡ Trees for All

123fotobehang gaat CO2 uitstoot vstleggen via Trees for All

Als print- productie- en montagebedrijf in naadloos fotobehang zijn wij verantwoordelijk voor een stuk CO2-uitstoot. Bomen zorgen voor ons, zodat wij mooie producten kunnen ontwerpen en leveren. Om onze footprint structureel te compenseren worden we CO2-partner van Trees For All. Zo gaan we per jaar een vaste financiële bijdrage doneren en afhankelijk van de omzetgroei zullen we nog meer bomen doneren. Zo proberen we de cirkel weer rond te maken en een groene aarde en een gezond klimaat te steunen. Met deze samenwerking leveren wij een bijdrage aan het herstellen van onze bossen in binnen- en buitenland!
Trees for All - partner - 123fotobehang

Over Trees for All

Bomen zijn hét middel tegen klimaatverandering. Trees for All plant bomen in Nederland en het buitenland en compenseert CO2-uitstoot. Onze missie is om wereldwijd nieuw bos te planten en bestaande bossen te herstellen. Dit doen wij altijd via duurzame bosprojecten. Zo dragen we bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van lokale bevolking.
 
We zijn er voor particulieren die hun footprint willen verkleinen. Als ze bijvoorbeeld op reis gaan en de CO2 van de vliegreis willen compenseren. Of voor grootouders die hun kleinkind een boom cadeau willen doen als symbool voor een groene toekomst. We zijn er voor ondernemers die bomen willen planten voor elk verkocht product. Of voor bedrijven die een bos willen doneren of de CO2-uitstoot van hun gehele bedrijfsvoering willen compenseren. Iedereen kan het verschil maken met hulp van Trees for All. Want elke boom telt.
 
Stichting Trees for All is opgericht in 1999. We zijn de meest ervaren aanbieder van CO2-compensatie in Nederland en ook de enige aanbieder van CO2-compensatie via duurzame bosprojecten die voldoet aan de strenge eisen van het CBF-keurmerk. Daar zijn we trots op! Dankzij al onze donateurs kunnen we jaarlijks tientallen hectares bos aanplanten in Nederland en het buitenland. Ook herstellen we bestaande bossen en dragen we bij aan verbeterde leefomstandigheden van mensen in ontwikkelingslanden. We zijn een daadkrachtige stichting met een team van bevlogen mensen dat zich dagelijks met hart en ziel inzet voor een groene en gezonde aarde.