Fotobehang Graffiti – Street Art

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

Street-art fotobehang geeft een uniek interieur

Straatkunstenaars zijn wellicht de meest ondergewaardeerde kunstenaars. In het diepste geheim voeren ze kunsten uit om muren te sieren met de meest waanzinnige creaties. Street-artists verstaan als geen ander de kunst van het transformeren van saaie muren. We like! Als ze een donker steegje kunnen opvrolijken, dan kan je bedenken wat een fantastisch effect een graffiti fotobehang kan geven aan het interieur. Felle kleuren, abstracte vormen, en altijd unieke designs. Graffiti fotobehang geven een kunstzinnig rauw randje aan het interieur.

Graffiti behang is trendy straatkunst

Graffiti kunstenaars vormen een geheim genootschap. Met hun creaties communiceren ze ook met elkaar. Bepaalde tags geven respect. Als je een meesterwerk op een bijzondere plek weet te realiseren dan is dat ‘piece’ echt een ‘burner’. Die werken zijn ‘heet’, ofwel bijzonder gewaardeerd. Soms hebben de artiesten een hoog detailniveau en een expressieve stijl. Die kunstwerken zijn niet alleen prachtig op straat, maar een beeld daarvan kan een horeca gelegenheid ook een kleurrijk decor geven.

Graffiti voor een abstract fotobehang

Er zijn verschillende stromingen in de graffiti. Je hebt kleurrijk chaotische graffiti met veel tagging. Perfect als je op zoek bent naar een abstract fotobehang. Dit noemen ze in het jargon ook wel wildstyle. Dit is vooral populair onder jongeren. De levendige kleuren passen vaak goed bij een stoer industrieel interieur. Ook in een kantoor zie je het vaak terug om een creatieve werkomgeving te creëren.

Banksy behang voor de kunst liefhebber

De meeste graffiti kunstwerken zijn gemaakt in anonimiteit. Ook zijn er werken waarvan de maker grote bekendheid geniet. De bekendste naam is natuurlijk Banksy. Een kunstwerk van Banksy heeft immense waarde. Dikke betonnen muren met een werk van Banksy erop worden zelfs voorzichtig verplaatst (!) om het veilig te kunnen stellen. Nog steeds weet niemand precies wie er achter de grote naam zit. Mede daarom weet Banksy de kunstwereld telkens weer te choqueren. Met zijn werk geeft hij altijd een krachtige boodschap af. Wil je dus een statement maken in je interieur dan is een Banksy fotobehang een echte eye-catcher. Of je zou beter kunnen zeggen; een conversation piece.

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!