Fotobehang Goud

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

Goud accenten zijn dé perfecte match bij een industrieel interieur

Je mag shinen, glitteren en glans geven aan het interieur met goud. Je hoeft niet bang te zijn om protserig of kitsch over te komen. Goud is juist een stijlvolle kleur, en is bovendien goed te combineren met andere kleuren. Elk met een eigen effect op de sfeer in het interieur. Goud met zwart geeft een chique uitstraling. Goud met wit geeft een lekkere frisse beleving wat goed past in een Scandinavisch design. Combineer je goud met beton dan krijg je een rijkere uitstraling bij een industrieel interieur. Pak dus uit met een fotobehang met een vleugje goud op de muur.

De natuur in huis met een gouden randje

Past goud echt bij alle interieur stijlen? Jazeker. Ook bij een urban jungle ga je voor goud. In de natuur is altijd inspiratie te vinden. De zon transformeert op een mooie dag het landschap met een gouden gloed. Dat geeft super mooie natuurfoto’s in de ‘golden hour’. Glimmende korenvelden, een schitterende zonsondergang aan zee of in het bos. Of diamanten waterdruppels in het gouden gras. In de collectie fotobehang goud zijn mooie natuurfoto’s te vinden voor goudkleurig interieur.

Voor welke gouden fotobehang kies jij?

Heb je een prachtige gouden fotobehang in je hoofd of misschien een eigen foto op behang die je zou willen gebruiken? Ons team staat klaar om je te helpen. We verwerken je wensen graag en stellen dan vrijblijvend suggesties per mail zodat jij jouw ruimte kan transformeren.

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!