Fotobehang Paars

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

De kleur paars heeft grote betekenis

Paars is een mysterieuze kleur. Het is de kleur van waardigheid en ook wel een beetje ijdelheid. Het past bij rouw, koninklijk en religie. In de rooms-katholieke kerk heeft het nog altijd een bijzondere waarde. Ook al in de Romeinse tijd was het een kleur van de elite. De ijdelheid zie je terug aan het feit dat Koningin Elisabeth (Engeland) bij wet liet bepalen dat uitsluitend de koninklijke familie paars mochten dragen. Het is dan ook een zeer elegante en artistieke kleur. In een interieur kan het luxe uitstralen en stijl.

Een paars interieur geeft rust en kalmte en een vleugje creativiteit

Paars past bij een creatieve persoonlijkheid. In een interieur straalt paars luxe uit. Als je de kleur tot zijn recht komt dan kan het een fijne energie geven, en ook kalmeren. Paars heeft ook een zeker mystieke waarde, waardoor het ook past bij spiritualiteit. Vooral bij kinderen wordt paars vaak gekozen als lievelingskleur. Een lila fotobehang kan dus een goede hit zijn als je nog een bijzondere muurkleding zoekt voor een kinderkamer.

Fotobehang paars in het interieur

Paars kan je in het interieur goed combineren met blauw of groen. Bij een paarse muur kan je dus ook veel planten gebruiken. Zo krijgen je een botanisch chique interieur. Omdat de kleur rustgevend werkt kan je een fotobehang paars bijzonder goed toepassen in een slaapkamer. Paars is een heel veelzijdige kleur met vele tinten. Van violet tot lila, roze en lavendel. Dat komt doordat de kleur paars een gecombineerde kleur is tussen rood en blauw. Paarse tinten in het behang geven een trendy effect aan het interieur. Helemaal als je het combineert met een marmer effect.

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!