Fotobehang grote bloemen

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

Grote bloemen op behang fleuren je interieur op

Van bloemen word je blij. Bloemen geven natuurlijk kleur aan de inrichting, maar het brengt ook de zomerse vrolijkheid in huis. Bloemen zijn heel decoratief. In China is het sinds jaar en dag een ware kunst om het zo verfijnd mogelijk op porselein te kunnen schilderen. Dat werd zo gewaardeerd dat er borden op de wand werden gehangen met die schilderkunst. Tegenwoordig kan met fotografie nog meer detail worden gezocht van een bloem. De bloem kan zo groot mogelijk als fotobehang worden gedrukt voor een uniek en decoratief effect op de muur.

Bloemetjesbehang past in iedere woonstijl

Bij 123fotobehang hebben we een uitgebreide collectie met wilde en grote bloemen voor fotobehang. Prachtige foto’s van grote bloemen, bloesem en als allerkleinste bloemen het mos in het bos. We hebben verschillende patronen, kleuren en prints. Een bloemetjesbehang is allang niet meer tuttig of grootmoeders vintage. Het is helemaal hip en past overal bij. Creëer dus gewoon je eigen stijl met grote bloemen op het behang. Ook op kantoren of in zorginstellingen worden grote bloemen vaak als thema gekozen als fotobehang op de muur. Je creëert er namelijk een rustgevende en ontspannen sfeer mee.

Grote bloemen vullen het behang

Hoe groter hoe beter. Bij bloemen dan. De oude meesters begrepen dat al, met imposante stillevens kenden ze door de kleurrijke schilderijen een bloeiperiode. Ook deze prachtige stillevens van de oude meesters zijn te bestellen als naadloos fotobehang. Als je liefhebber bent van detail fotografie dan kan je met de collectie grote bloemen een unieke kijk krijgen op de bloemen. Ben je op zoek naar een specifieke bloem? Neem dan contact op en wij helpen je graag met een fotobehang op maat van jouw favoriete bloem op fotobehang!

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!