Fotobehang Lego

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

Lego fotobehang is leuk om zelf te maken

Het is een druilerige zondag, koud en grauw. Lekker weer dus om binnen te blijven en de grote zak met lego erbij te pakken en te gaan knutselen. Met Lego kan je uren vermaak hebben. Een leuk idee is om met Lego poppetjes bekende scènes na te bouwen. Star Wars, het Abbey road album cover van de Beatles, de iconische plaat met de bouwvakkers in New York zittend op een balk. Door in het juiste perspectief een macro foto te maken kan je een realistisch beeld maken.  Zo krijg je hilarische beelden voor een origineel fotobehang.

Van Star Wars tot superhelden behang

Er zijn vele kunstenaars actief met Lego poppetjes. In detail weten ze humoristische settings te maken en dit op briljante wijze te fotograferen. Met Lego maken ze bekende filmscènes na, of ze bouwen een geestige parodie. Zo krijg je foto’s van Spiderman zoals je hem nog nooit gezien hebt, of Star Wars nagespeeld met Lego poppetjes. Fotobehang Lego geeft een andere kijk op de super helden.

Lego in een landschapsfoto

De Lego poppetjes worden tot leven gebracht. Door foto’s te maken vanuit het perspectief van het kleine poppetje krijg je een ander beeld van de werkelijkheid. Lego in het bos, aan het vissen, of midden in de stad. Het poppetje geeft een verrassend effect, wat een grappige aanvulling kan geven aan het interieur.

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!