Fotobehang mistig Bos

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

Fotobehang Bos met mist voor een ‘ombre effect’

Voeg direct een aura van intriges toe in je kamer met een mistig bosbehang. Zachte, gedempte tinten creëren een rustgevend ombre-effect wanneer bomen verdwijnen in een wazige achtergrond. Gebruik de schaal van de bomen in dit behang met bosthema om het gevoel van hoogte en diepte in elke kamer te vergroten. Met een mistige bos muurschildering creëer je een vleugje mysterie in iedere ruimte of om buiten naar binnen te halen voor een rustgevende omgeving.

Creëer een rustgevende sfeer met mistige bossen op behang

Er is iets rustigs aanlokkelijks in een vroege ochtendmist die neerdaalt over een beboste heuvel of de wazigheid die in de schemering tussen het kreupelhout blijft hangen. Creëer je eigen moderne sprookje met een mistige bos fotobehang op maat. Realiseer een rustgevende sfeer met een mistig bosbehang op kantoor.  Creëer een stijlvol zwart-wit ombré-effect in jouw ruimte met onze zwart witte mistige bosbehang prints. In zorginstellingen kun je je patiënten gerust stellen met een rustgevend, mistig uitzicht op de bergen in een wachtkamer of lobby. Gebruik een mistige winterbos foto op behang voor een humeurige, dramatische achtergrond in productdisplays of winkels. Of geniet het hele jaar door van herfstkleuren met een mistig herfstbos opnaadloos fotobehang.

Kenmerken van een mistig bos op fotobehang

  • Haarscherp geprint in alle kleuren of zwart wit look
  • Fotobehang mistig bos tot wel 50 meter breed uit één stuk
  • Bedrukt met ECO label inkt van airtex behang
  • Diverse foto’s van een mistig bos met bomen beschikbaar
  • Natuurlijke uitstraling met matte afwerking

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!