Kunstenaar Stefan de Groot ontwerpt kinderbehang prints voor 123fotobehang

123fotobehang breidt collectie uit met hand getekend behang

Bij 123fotobehang kan je nu kiezen voor bijzondere ontwerpen van Stefan de Groot. Leuk voor een vrolijke kinderkamer! Stefan de Groot is kunstenaar, kinderboeken illustrator én striptekenaar. In 2016 werd Stefan genomineerd voor de Kunst- en Cultuurprijs De Olifant. Zijn werk is tentoongesteld in diverse musea. Hij animeerde tal van tekenfilms, waaronder Nijntje. Ook maakte hij vele illustraties voor kinderboeken en apps. Als multi-media kunstenaar kreeg hij veel waardering toen hij het grootste levende panorama ooit voor museum Zandvoort tekende. Na zo’n opsomming kan je dus begrijpen dat 123fotobehang ontzettend trots is de unieke collectie van Stefan de Groot aan te mogen bieden.

Een wereld vol fantasie als behang in de kinderkamer

Kinderen wil je grootbrengen in een kleurrijke wereld waar de fantasie wordt geprikkeld. Stefan creëert met zijn tekeningen die wereld. Hij ging de uitdaging aan om met de meest populaire thema’s voor een kinderkamer unieke ontwerpen te realiseren. Met meer dan 25 jaar ervaring vertelt hij verhalen met al zijn tekeningen en illustraties. Ook de ontwerpen voor het behang vertellen hun eigen verhaal. Het behang Jungle Borneo zie je een tijger die op jacht gaat. Het behang van de boerderij zie je een vrolijk feest (van herkenning) met boerderijdieren. En het sprookje van Assepoester komt tot leven met het ontwerp van prinsessen behang. Het ontwerp van kinderkamer behang van Stefan de Groot wordt bovendien volledig aangepast per muur. Zo komt het handgemaakte design van Stefan de Groot volledig tot zijn recht.

De ontwikkeling van kinderkamer behang door Stefan de Groot

Stefan de Groot tekent op een iPad. Met het schilderen op de iPad ontwikkelt hij unieke digitale kwasten zodat hij realistisch oude technieken kan toepassen in de nieuwe digitale wereld. Op zijn YouTube kanaal Stefan Tekent geeft hij uitleg over zijn technieken. Zijn video’s zijn meer dan 3 miljoen keer bekeken.

Alle elementen in het behang zijn met de hand geschilderd. Voor de het jungle behang wilde hij dat het een realistische jungle voorstelde uit Borneo. Hiervoor ontwikkelde hij speciale aquarel kwasten voor het mooiste effect. En omdat er verschillende kleurstellingen zijn van het behang moest hij elk dier en elke plant meerdere keren tekenen. Het behang van Stefan de Groot is dus niet alleen een vrolijke voorstelling, maar ook een kunstwerk waar je naar kan blijven kijken.

 

Sdg-Boederij-fullcolor

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat