Kinderkamer behang prints Stefan de Groot

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

Kinderbehang voor een kleurrijke kinderkamer

Kinderen houden van kleur. Kinderkamers zijn daarom het leukst om leukst om in te richten. Bijna alles kan. Een bonte kamer met een verzameling van superhelden. Een kamer met een spannende jungle. Of een dromerige sprookjeswereld met prinsen prinsessen. Ook Disney behang is erg populair, of Cars behang en Frozen of Spiderman behang. Maar de keuze is nog veel groter. Wij hebben namelijk een unieke samenwerking met de kunstenaar Stefan de Groot die met zijn gouden pen een dromerige wereld kan creëren voor elke kinderkamer.

Kunstenaar Stefan de Groot ontwerpt een exclusieve collectie

Stefan de Groot is een multimedia kunstenaar. Hij gebruikt nieuwe technieken om de kunst tot leven te brengen. Hij kan als geen ander in detail schilderen op de iPad. Met het schilderen op de iPad ontwikkelt hij unieke digitale kwasten zodat hij realistisch oude technieken kan toepassen. Zijn werken zijn te bewonderen geweest in diverse musea. Na een succesvolle samenwerking tussen 123fotobehang en De Groot voor naadloos behang in museum Haarlem hebben we hem gevraagd een eigen collectie voor kinderkamers te ontwerpen.

Jungle Borneo voor een avontuurlijke kinderkamer

Jungle ontwerpen zijn rustgevend voor bijvoorbeeld in de slaapkamer. Stefan besloot een scene te schilderen van de jungle in Borneo. Eerst moest worden uitgezocht wat voor een planten en bomen daar groeien en wat voor een beesten er wonen. Voor het jungle behang voor de kinderkamer schilderde hij alle losse planten en bomen op de iPad met speciaal gemaakte digitale aquarel kwasten. Voor het ontwerp wilde hij een zwart-wit en kleuren versie maken. Hij moest dus alles twee keer schilderen. Als Stefan de Groot een ontwerp maakt wordt er een verhaal vertelt. Wat je in dit behang voor de kinderkamer ziet is een tijger die op jacht is. Verderop zie je tussen de bosjes een Muntjac, die nog niets door heeft van het gevaar. Een Muntjac is een herten soort die in de jungle van Borneo voorkomt. Om de spanning te vergroten schilderde hij ook een papegaai die opvliegt. Het naadloos behang is verkrijgbaar in volle kleur, zwart wit en verschillende grijstinten en wordt op jouw muur aangepast.

Jungle Dieren een behang als een kinderboek

Jungle Borneo schilderde Stefan in een realistische stijl, daarnaast wilde hij ook een ontwerp maken in een kinderboeken stijl. Stefan de Groot is namelijk ook kinderboeken illustrator en zo kon hij zich helemaal uitleven op dit ontwerp. Van alle dieren maakte hij een aparte tekening, zodat ik de losse tekeningen konden worden geplaatst in het totale ontwerp. Een Toucan, een giraffe, een tijger, een neushoorn, een olifant, een chimpansee en een flamingo. Daarnaast tekende hij nog een aantal losse planten en palmbomen. Als je kiest voor het kinderbehang Jungle Diere kan je kiezen voor een totaal ontwerp met alle dieren en een collage van alle dieren met andere kleuren achtergrond. Er is dus genoeg keuze voor een naadloos behang op maat.

De boerderij met koeien en trekkers voor stoere kinderen

Ontwerpen met boerderij dieren zijn erg populair en leuk voor de kinderkamer. Stefan de Groot liet met zijn design voor het behang een echte Nederlandse boerderij zien. Typisch zijn de  slootjes die tussen alle weilanden staan en natuurlijk knotwilgen en een molen. Daarna tekende Stefan de Groot de vrolijke dieren. Koeien, schapen, kippen en varkens. Van dit ontwerp zijn verschillende versies. Ook maakte Stefan de Groot een collage met alleen de dieren. Je kan kiezen uit verschillende  achtergrond kleuren.

Met het prinsessen behang komen sprookjes tot leven

Kinderen zijn dol op sprookjes. De allereerste Disney prinses is Assepoester. Stefan de Groot maakte zijn eigen versie van het sprookje Assepoester die is gevlucht van het bal waar ze een muiltje verloren is. De prins gaat op zoek naar het meisje die het muiltje past. Dit is het moment dat de prins Assepoester ontmoet. Net voordat ze het muiltje past.

Alle elementen van het sprookje verwerkt zijn verwerkt in het ontwerp voor naadloos behang in de kinderkamer. Ten eerste het kasteel in de achtergrond. En het magische woud met grote bomen. Een prins heeft natuurlijk een wit paard. Verder tekende Stefan nog wat nieuwsgierige dieren. Ook dit ontwerp is in verschillende versies beschikbaar zodat het speciaal om maat kan worden gemaakt voor jouw muur.

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!