Eigen foto voor fotobehang scherp genoeg?

Er is geen betere manier om jouw woon- of werkruimte te transformeren met een van jouw eigen foto’s. Ontwerp je eigen fotobehang op maat met je foto’s en ontwerpen. Voor elke muur en iedere ruimte, kun je een foto uploaden van jouw kinderen, familie, huisdieren, vakantiefoto of zelfs een prachtig natuurlandschap met iets dat persoonlijk voor jou is. Iedereen heeft zijn eigen unieke gevoel voor stijl en smaak. Waarom kies je geen speciaal moment om de magie van een eigen gemaakte foto in jouw favoriete kamer vast te leggen op fotobehang? Van een panoramisch uitzicht tot een gedenkwaardige gelegenheid zoals jouw trouwdag, koester elke keer dat wanneer je de kamer van jo uw huis of bedrijf binnenkomt met een foto muur gemaakt van een favoriete eigen  foto.

Bij 123fotobehang kun je je eigen foto op fotobehang maken naar de aangepaste afmetingen die je nodig hebt. Eenmaal akkoord met de digitale proefdruk wordt het fotobehang afgedrukten binnen 3 werkdagen aan jouw deur afgeleverd. Zo kun  je in mum van tijd jouw interieur thuis, op kantoor of in een andere ruimte kunt decoreren.

Scherpte eigen foto’s voor fotobehang

Vaak wordt de vraag gesteld of een foto wel voldoet aan de kwaliteitseisen voor zo’n groot formaat fotobehang. Echter werkt onze ontwerpafdeling met unieke software, dat we in het verleden meermaals oude foto’s, foto van je mobiele telefoon of dia’s hebben geoptimaliseerd naar haarscherpe fotobehang prints. Je kunt altijd vrijblijvend de kwaliteit van je foto laten controleren;

Een persoonlijke herinnering levensgroot als foto muur

Maak uw herinneringen levensgroot met aangepaste foto muren van naadloos fotobehang met behulp van jouw persoonlijke foto’s. Op maat gemaakt voor elke muur,  afgedrukt op speciaal fotobehang van de hoogste kwaliteit zonder naden. Je kunt alles afdrukken wat je maar wilt, van gezichten en foto’s tot tekst toevoegen, inclusief slogans en namen of de kleur naar zwart-wit laten aanpassen. De enige limiet is je verbeelding!

eigen foto voor foto muur laten optimaliseren

Ontwerpstudio 123Fotobehang

In slechts een paar eenvoudige stappen kun je jouw afbeelding of bestanden uploaden, controleren of de kwaliteit geschikt is voor behang en jouw fotobehang op maat bestellen naar de desgewenst afmetingen. Als je problemen of vragen hebt met de kwaliteit van de foto, kun je ook contact opnemen met ons studioteam die je  graag verder helpen. Met unieke software en jarenlange ervaring kan onze deskundige ontwerpstudio van iedere oude foto een scherpe foto maken geschikt voor fotobehang groot formaat.

Oude of onscherpe foto’s laten optimaliseren voor fotobehang

Voorbeeld oude / onscherpe foto:

eigen foto laten otimaliseren voor fotobehang oud

Resultaat na optimalisatie door onze ontwerpstudio en unieke software:

eigen foto laten otimaliseren voor fotobehang nieuw

Voorbeeld oude / onscherpe foto:

eigen foto waterval laten otimaliseren voor fotobehang oud

Resultaat na optimalisatie door onze ontwerpstudio en unieke software:

eigen foto waterval laten otimaliseren voor fotobehang nieuw

Fotobehang met een eigen foto wordt steeds populairder

Een eigen foto op fotobehang toepassen voor thuis of op de werkvloer wordt steeds populairder. Als je geen scherpe foto hebt waar je een fotobehang van wilt maken, heeft 123fotobehang de mogelijkheid om je foto’s te optimaliseren. Daarnaast kun je altijd vrijblijvend een gewenst thema doorgeven, en vervolgens zullen wij suggesties op maat voor jour muur toesturen.

De mogelijkheden zijn grenzeloos bij 123fotobehang. Ons naadloos fotobehang is gemakkelijk aan te brengen, vanwege de robuuste kenmerken. Is de muur echt te groot of besteedt je dit liever uit, kun je altijd een vrijblijvende offerte aanvragen om door ons enthousiaste team te laten behangen!

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat