Eindeloos nagenieten met je vakantie foto op de muur?

Wij zijn dol op muren. Groot en klein. Of het nu een slaapkamer muur is, of een lange gang in een hotel. Muren zien wij als een blanco canvas dat er om schreeuwt om kleur te krijgen. Dus als de muren op ons af komen is dat wel een teken dat we toe zijn aan vakantie!

Persoonlijk fotobehang

Het leuke aan ons werk met fotobehang is dat we gedurende het jaar regelmatig even mee worden genomen bij de mooiste reizen en naar de meest bijzondere plekjes waar vakanties zijn doorgebracht. Regelmatig wordt er namelijk persoonlijk fotobehang gekozen van een mooi natuur landschap. Een herinnering aan dat verborgen paradijs. Of een foto van de lang gekoesterde droom om op safari te gaan. We zien prachtige wereldsteden, en voelen soms zelfs bijna het zand tussen onze tenen. Eigen foto’s voor fotobehang zijn dé oplossing voor een persoonlijke muur transformatie, waarbij je eigen emotie tot leven brengt.

Vakantie foto op de muur met naadloos fotobehang

Vakantie is ongelooflijk belangrijk als herstelmoment. Je rust uit, neemt een beetje afstand van de dagelijkse routine, en doet leuke ervaringen op waar je positieve herinneringen aan houdt. Uit onderzoek van TNO over vakantie (TNO arbeidsmonitor) is gebleken dat herinneringen zelfs een duurzaam geluksgevoel geven. Het is dus belangrijk om het vast te leggen in foto’s. Dat maakt het eenvoudig om met plezier terug te denken aan die mooie tijd, ook als het even niet zo leuk is. Hier kan naadloos fotobehang blijvend aan bijdragen. Transformeer jouw kamer met een muurvullende vakantiefoto en waan je weer even op die bijzondere plek.

Staycation is een trend!

Een belangrijke trend is de ‘staycation’. Niet altijd als vrije keuze brengen mensen steeds meer tijd thuis door. Ben je nu niet in de gelegenheid om af te reizen naar die droombestemming, dan is het wel degelijk mogelijk om die sfeer naar huis te halen. Droom je van een trektocht door de jungle? Kies dan de meest kleurrijke afbeelding die je kan vinden. Stuur het ons op en wij ontwerpen het speciaal op jouw muur. Dan hoef jij alleen nog je ‘kaki broek’ uit de kast te halen om de verbeelding compleet te maken!

Uniek ‘Wall design’

De staycation houdt ook in dat steeds meer mensen op vakantie gaan in eigen land. Wij zien dat vakantieparken, hotels en andere accomodaties alles uit de kast halen om iedereen een bijzonder verblijf te geven. Dikwijls krijgen wij dan ook opdrachten om uniek wall design te ontwikkelen voor een sprookjesachtige sferen op de muur. Samen met interieur stilisten komen we tot levendige ontwerpen van kamers en recepties.

TIP voor op de muur!

Wil jij een vakantiefoto op je eigen muur? Wat altijd werkt is een wijds uitzicht, maar voorkom dat er mensen herkenbaar op de foto te zien zijn. Zo kan jouw eigen verbeelding alles verder invullen. Durf je toch iets spannenders aan? Kies dat een extreme close-up van een bijzondere foto. Zo wordt de tekening bijna grafisch en geef je de fantasie de vrije loop. Een foto op de muur werkt echt. Want als je de vakantie alweer bijna bent vergeten en de muren op je afkomen dan hoeft je verbeelding slechts een klein sprongetje te maken over de muur.

fotobehang bergen geeft rust in je slaapkamer

Vakantiefoto op fotobehang laten monteren?

Geen probleem! Ons team staat klaar om je vakantie foto op de muur aan te brengen. Neem contact op voor een offerte op maat. Of bekijk alle thema’s met vakantiebestemmingen voor fotobehang!

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat