Fotobehang is een geweldig product voor in huis of op kantoor waardoor je makkelijk en snel een saaie ruimte kan veranderen in een sfeervolle plek.

Waarom kiezen voor fotobehang op maat?

 • Interieur trends:
  Fotobehang zorgt ervoor dat je met alle woontrends mee kunt waaien. Ben jij een bepaalde trend zat of wilt je juist de nieuwe woontrend toepassen dan verwijder je zonder problemen het oude fotobehang en plaatst je weer een nieuw sfeervol thema. Zo simpel kan het zijn!
 • Naadloos:
  Bij behang denk je al snel aan losse stroken die keurig in een rechte lijn geplaatst moeten worden. Dit zorgt vaak voor stress en frustratie als je weer opnieuw de strook moet loshalen, insmeren en plakken. Naadloos fotobehang is daarom de oplossing. Dit zorgt naast het gemak van monteren ook voor een realistische look.
 • Persoonlijk:
  Met fotobehang kan jij iedere ruimte persoonlijk maken. Waar het met meubelstukken moeilijk is om een uniek item te vinden, gaat dat met fotobehang 100 keer makkelijker. Tenslotte kan je een eigen foto gebruiken die jij alleen in bezit hebt. Persoonlijker kan niet toch?
 • Jong en oud:
  Fotobehang is niet leeftijdsgebonden. Je kunt bijvoorbeeld fotobehang gebruiken voor de kinderkamer, want zeg nu zelf welk kind wordt er nu niet blij van een muur met zijn favoriete tekenfilm- of stripfiguur. Ook voor de tienerkamer is er genoeg wils. Welk thema past in de kamer bij jouw zoon of dochter?
 • 123fotobehang:
  Wij printen, leveren en behangen al sinds 2013 naadloos fotobehang op maat. Nog steeds doen wij dit met plezier omdat fotobehang mensen blij maakt en ruimtes sfeervoller. Het is niet altijd makkelijk om een keuze te maken voor fotobehang. Met onze ervaring geven wij je graag advies. Waarom verder kiezen voor ons?
  – Gratis bezorging
  – Snelle levering
  – Naadloos fotobehang tot 50 meter breed
  – Voor bedrijven en particulieren
  – Enthousiast team
  – Altijd een digitle proefdruk op maat

Kies je eigen foto voor fotobehang

Fotobehang sportschool: Train harder