Fotobehang Geel

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

De kleur geel geeft ruimte

Kleuren die je kiest zijn heel bepalend omdat het gevoel van de ruimte hierdoor wordt beïnvloed en ook je gemoedstoestand hier sterk op kan reageren. Een interieur met veel geel werkt opwekkend. Het is namelijk een energiekleur, net als rood op behang. Een kleine ruimte kan door de kleur geel groter ogen en donkere kamers kunnen oplichten omdat geel het licht goed reflecteert. Geel is dus een fantastische kleur als behang om flink wat energie in de ruimte te krijgen.

Geel is populair als behang net als een zonsondergang

Geel is vrolijk. Lekker zonnig. De kleur geeft net als de zon warmte aan het interieur. Er zijn veel verschillende tinten geel, van citroen geel tot pastel geel. Oker geel geeft een geweldig warme uitstraling. Een landelijk interieur gaat natuurlijk goed samen met een behang van zonnebloemen. Ook een rustig Scandinavisch interieur gaat ontzettend goed samen met een geel fotobehang. Denk aan een landschap met een mooie gloed van de zon. Een zonsondergang of opkomst op fotobehang heeft vaak een overvloed aan geel, de energie spat dan van de muur en geeft warmte aan de ruimte.

Advies voor een geel fotobehang

Heb je een energiek geel fotobehang in je hoofd of misschien een eigen foto op behang met geeltint die je zou willen gebruiken? Ons team staat klaar om je te helpen met een ontwerp passend bij jouw woning of werkplek. We gaan met plezier aan de slag met je wensen en sturen vrijblijvend suggesties per mail zodat jij jouw ruimte kan transformeren!

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!