Fotobehang Rood

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

Rood behang voor een warme woonstijl

Vrouwen stiften hun lippen rood om nog aantrekkelijker gevonden te worden. Rood geeft de huid een warme gloed en laat je stralen. Rood is dus dé kleur voor een beetje passie en hartstocht. Rood is een intense kleur dat ook het interieur stralend en aantrekkelijk maakt. De hartslag gaat er zelfs van omhoog. Daarom is het ook een goede kleur om te gebruiken in een restaurant om de eetlust op te wekken. Het is net zo goed een geschikte kleur in een kantoorruimte als je een beetje energiek wil blijven. Reden genoeg voor een rood behang als eyecatcher thuis op de muur of in jouw kantoor!

Met rood fotobehang het interieur stylen

Rood kan extra effect geven aan kleuren in je interieur. Het combineert bijzonder goed met andere kleuren, zoals zwart, grijs en groen. Ook metallic accenten kunnen echt er uit gaan springen zoals messing en goud. Aardse kleurtinten geven rood meer diepte. Dus heb je een natuurlijke inrichting met veel hout en planten dan is rood een mooie aanvulling. In een urban jungle krijgt rood behang een warme uitstraling voor een prachtige sfeer in de ruimte. Ons ontwerpteam helpt je graag bij het kiezen van het perfecte rode behang voor jouw ruimte en wensen.

Met rood behang kan je geld besparen

Door muren rood te verven kan je geld en energie besparen, is uit onderzoek gebleken.. De kamertemperatuur is voor je gevoel in een rode ruimte enkele graden hoger dan in een blauwe ruimte. Rood geeft meer warmte in je huis, activeert emoties en is de oerkleur onder de kleuren. Er is eigenlijk geen reden om het niet te doen. Oké een kleine tip dan. Als je gevoelig bent voor stress dan geeft rood misschien iets te veel onrust. Dan kan je beter ook even rondkijken bij het groene behang.

Rood fruit als achterwand keuken behang

Een populair thema voor keuken behang is rood fruit. Denk aan onderstaande voorbeeld voor een prachtige foto muur in de keuken. Of houd je überhaupt van rood fruit en kies je een andere muur passend bij jouw smaak of werk?

  • Een frisse rode granaatappel
  • Rode appels
  • Kersen behang
  • Rood fruit mix voor een energierijke keuken
  • Aardbeien op behang, hmmm…
  • Fotobehang met kleurrijke frambozen
  • Een open gesneden watermeloen

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!