Voetbal stadion op behang

Voetbal fotobehang voor iedere ruimte

Is voetbal ook jouw grootste hobby? Als voetbalfan wil je niets liever dan je eigen kamer inrichten met alle accessoires van jouw voetbalclub. Maak je voetbalkamer compleet met een persoonlijk voetbal fotobehang van jouw favoriete club. Levensgroot het voetbalstadion van jouw club aan de muur of een actiefoto van Messi of Ronaldo. Jouw idool als fotobehang groot formaat bestel je op maat bij 123fotobehang waar de energie van af spat. Maak de kinderkamer compleet en verwen uw kind met een fotobehang voetbalstadion of een teamfoto van het favoriete team van uw kind.

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Fotobehang voetbal op maat voor de kinderkamer

Fotobehang voetbalstadion op maat voor de kinderkamer bestellen? Kies voor airtex behang! Het hoogste kwaliteit behang, zodat het fotobehang voetbalstadion op maat het best tot zijn recht komt. U kunt bij ons een eigen foto van een voetbalstadion aanleveren of een stockfoto, beiden bestanden zullen wij naar het juiste formaat te bewerken, zodat u voetbalstadion fotobehang op maat wordt gemaakt. Voetbal fotobehang ontvangt u uit één vel, welke u dus zonder naden aan de muur aanbrengt. Met naadloos fotobehang kiest u voor het mooiste resultaat van een voetbalstadion of teamfoto op maat gefabriceerd.

Voetbal foto muur van jouw club

Voor op maat gemaakt fotobehang van een voetbalstadion kunt u ons gratis raadplegen. Wij zorgen ervoor dat het voetbalstadion of die mooie actiefoto van het idool van uw kind levensgroot wordt geprint op maat voor het formaat van uw muur. Onze ontwerpers passen deze vrijblijvend aan, zodat uw voetbal fotobehang op maat naar uw wensen en afmetingen van uw muur wordt ontworpen. Voetbal fotobehang op maat bestel je eenvoudig en persoonlijk naar uw smaak bij 123fotobehang!

Voorbeelden fotobehang voetbalstadion

Kies je favoriete voetbalclub en tover je kamer om tot het voetbalstadion van jouw club. Of een teamfoto van jouw helden, het Nederlands team van 1988? Onderstaand zie je de meest gekozen clubs en stadions die als fotobehang voetbalstadion worden gekozen.

– Ajax fotobehang van de Amsterdam Arena

– Feyenoord fotobehang van de Kuip

– PSV stadion of teamfoto als behang

Fotobehang Barcelona, voetbalstadion Camp Nou

– Santiago Bernabéu stadion of Real Madrid teamfoto op fotobehang

– San Siro voetbalstadion levensgroot op de muur

– Manchester United, Old Trafford fotobehang

Volg 123fotobehang op Instagram en bekijk de laatste projecten

Persoonlijk advies

Door een ervaren medewerker

Enthousiast team

Voor iedere montage

Haarscherp geprint

Uit 1 vel tot 50 meter breed en 5 meter hoog

    Persoonlijke gegevens

    Uw fotobehang