Fotobehang Jungle en Oerwouden

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

Jungle fotobehang voor een botanische sfeer in huis

We willen allemaal groen doen. De urban jungle is dan ook een bekende trend. Met een veelheid aan planten wordt een oerwoud gecreëerd in het interieur van de woonkamer. Lastig als je geen groene vingers hebt. Gelukkig kan je diezelfde beleving ook krijgen door slim te kiezen voor een naadloos fotobehang met jungle thema. Zie je in het oerwoud aan afbeeldingen geen blad voor de mond? Hoe zat die uitdrukking ook al weer.. Vind je het lastig om een keuze te maken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag op weg met het perfecte behang voor bijvoorbeeld een kinderkamer.

Oerwoud fotobehang met dieren voor de kinderkamer

Vrolijke kleuren en stoere dieren op fotobehang, kinderen zijn er dol op. Het prikkelt de fantasie. Tijgers, apen en leeuwen waar je niet omheen kan. Een indoor jungle draagt er aan bij dat kinderen iets meer verbonden zijn met de natuur. Het is avontuurlijk voor jongens en meisjes. Het behang is uiteraard gekleurd met een veelheid aan planten, maar kan ook worden opgeleukt met een giraffe die vrolijk om de hoek komt kijken. Een oerwoud aan de muur geeft direct een speelse kinderkamer. En je hoeft niet meer bang te zijn voor de krokodil onder het bed, die lacht je immers vrolijk toe vanaf de muur!

Urban Jungle behang; Hip & Trendy

Ook voor grote mensen is het leuk om de jungle in huis te halen. Orchideeën, varens of bananenbladeren geven een fijne tropische vibe aan het interieur. Even geen grijze stad, maar juist een exotische stijl met een bohemien decor. Dit hoeft alles behalve een druk geheel te worden. De palmbladeren passen juist goed bij een chique sfeer. Ben je dus op zoek naar een speelse vormgeving van je muur? Kies dan voor een van onze jungle patronen. Wil je geen groen, maar toch een jungle dan helpen onze ontwerpers je graag met de beeldbewerking. We kunnen het beeld bewerken naar zwart-wit of een grafische variant ontwerpen met een botanisch behang. Zo kan je het altijd combineren in een kleurrijk interieur.

Jungle behang op maat – kenmerken:

  • Haarscherp geprint in een matte natuurlijke uitstraling
  • Jungle behang tot wel 50 meter breed en 5 meter hoog zonder naden
  • Bedrukt met ECO label inkt
  • Diverse jungle motieven, patronen en foto’s
  • Eigen foto op behang van jungle afbeelding ook mogelijk!

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!