Fotobehang Onderwaterwereld

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

Onderwaterwereld dieren op fotobehang

Van onze aardbol is 70% bedekt door water. Toch blijft de onderwaterwereld een groot mysterie. Onder het wateroppervlak ligt een bizarre pracht en praal aan zeeleven verborgen. Een rijk zeeleven met dolfijnen, schildpadden, vissen en kwallen. Bij een koraalrif zwemt alles kris-kras door elkaar. De kleinste vissen zoeken hyperactief naar een veilige plek, terwijl machtige roggen dreigend rondzweven en alles in de gaten lijken te houden. Ook haaien zijn prachtig om naar te kijken met hun imponerende verschijning. En natuurlijk dolfijnen die met hun vrolijkheid en speelsheid een glimlach op je gezicht toveren. Met een naadloos fotobehang van de onderwaterwereld heb je een levendig behang op de muur waar je continu nieuwe dingen in kan ontdekken.

Kleurrijk koraalrif op behang voor sprekend interieur

Het meest fotogeniek is misschien wel het kleurrijke koraal. In alle mogelijke vormen en kleuren geeft het een spectaculair beeld. Daarom kan een behang met een foto van onderwaterwereld dieren enorm veel kleur geven aan het interieur. Het opmerkelijke aan koraal is dat het allemaal kleine diertjes zijn. Bovenop het koraal zitten algen die door fotosynthese suikers aanmaken en daardoor krijgen de algen die spectaculaire kleuren. Het is daarom extreem belangrijk dat het water vooral niet te warm wordt zodat de algen blijven leven en het koraal niet verbleekt. Voor onderwater fotografen is een koraal een tropisch onderwaterparadijs. Je zou bijna denken dat het niet uitmaakt waarvan je een foto maakt, alles is even prachtig. Toch is het de kunst om met beperkt licht de kleuren van de foto te laten springen en natuurlijk de juiste positie te kiezen, zwevend op tientallen meters diepte. Wij hebben een collectie samengesteld met de mooiste onderwaterfoto’s, maar mocht je een eigen foto hebben die je groot op de muur wilt dan kan dat natuurlijk ook.

Populaire onderwater thema’s voor fotobehang

Wil je zelf op zoek gaan naar een beeld uit de onderwaterwereld? Klik dan op de ‘inspiratie button’ en zoek met diverse zoektermen uit de onderwaterwereld naar een eigen foto geschikt voor jouw muur en wensen. Zie onderstaand populaire zoektermen voor fotobehang uit de onderwaterwereld:

  • Exotische vissen in voor een kleurrijk interieur of vrolijke kinderkamer
  • Je favoriete dier op de muur; dolfijnen of schildpadden?
  • Een aquarium beeld als fotobehang op de muur
  • Een mysterieus koraalrif op naadloos behang

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!