Fotobehang Ajax

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

Johan Cruijff Arena stadion op fotobehang

Wil je de Johan Cruijff Arena levensgroot thuis op de muur? Of je kantoor aankleden naar het thema van Ajax Amsterdam? We helpen je graag bij het vinden van de juiste foto voor jouw muur. Hierboven kun je enkele populaire foto’s kiezen van het Ajax stadion, welke onze ontwerpafdeling vervolgens op maat maakt na ontvangst van de bestelling. Ook kun jezelf op zoek naar een geschikte foto van Ajax, een teamfoto of het stadion en geïnspireerd raken op een beeldbank;

Wanneer je een bestelling plaatst kun je ons laten weten welke afbeelding je hebt gekozen voor een gepersonaliseerd Ajax fotobehang op maat. Wij leveren uitsluitend de beste kwaliteit naadloos fotobehang uit 1 stuk voor iedere ruimte.

Ajax Amsterdam: het grootste voetbalstadion van Nederland

De Johan Cruijff ArenA (sinds 2018) heette voorheen de Amsterdam ArenA en is het grootste stadion van Nederland. Met bijna 55.000 zitplaatsen heeft Ajax de grootste capaciteit aan fans van het land. De ArenA is niet alleen bekend als huis van Ajax. Ook vinden er regelmatig concerten plaats, zoals de Toppers in concert en in het verleden ook Sensation. De Johan Cruijff ArenA is een van de meest innovatieve stadions ter wereld. Door de speciale grasmat vol met sensoren en een innovatief dak. Het dak geeft het stadion een futuristisch uiterlijk. Het ontwerp ging niet over 1 nacht ijs. Er is door de architect Rob Schuurman een ontwerpfase van maar liefst 10 jaar aan vooraf gegaan. Dat levert dan ook wel een plaatje op. Prachtig als fotobehang aan de muur, van een kinderkamer bijvoorbeeld.

Het logo van Ajax

Er is nog steeds behoorlijk wat discussie over het huidige logo van Ajax. Dit logo van de voetbalclub is in 1991 geïntroduceerd en stelt de Griekse held Ajax voor. Zijn afbeelding wordt gevormd door elf lijnen, die de elf spelers symboliseren. Niet iedereen is hier echter even enthousiast over. ‘Geef Ajax z’n gezicht terug’ is de campagneslogan van de Ajax-supporters die het oude logo weer terug willen van het Ajax elftal. Een eerdere poging om het oude logo terug te krijgen mislukte. Voorlopig zal het Ajax logo zoals wij dat kennen dus nog vele wanden versieren. De trots op de voetbalclub toon je het best met een muur vullend fotobehang van Ajax.

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!