Fotobehang Ajax

  • Foto 1 Ajax
  • Foto 2 Ajax
  • Foto 3 Ajax
  • Foto 4 Ajax
  • Foto 5 Ajax
Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Johan Cruijff Arena stadion op fotobehang

Wil je de Johan Cruijff Arena levensgroot thuis op de muur? Of je kantoor aankleden naar het thema van Ajax Amsterdam? We helpen je graag bij het vinden van de juiste foto voor jouw muur. Hierboven kun je enkele populaire foto’s kiezen van het Ajax stadion, welke onze ontwerpafdeling vervolgens op maat maken na ontvangst van de bestelling. Ook kun jezelf op zoek naar een geschikte foto van Ajax, een teamfoto of het stadion via onze partner beeldbank;

Wanneer je een bestelling plaatst kun je gratis 1 foto van Ajax uitkiezen uit de Shutterstock beeldbank voor een gepersonaliseerd Ajax fotobehang op maat. Wij leveren uitsluitend de beste kwaliteit naadloos fotobehang uit 1 stuk voor iedere ruimte.

Ajax Amsterdam: het grootste voetbalstadion van Nederland

De Johan Cruijff ArenA (sinds 2018) heette voorheen de Amsterdam ArenA en is het grootste stadion van Nederland. Met bijna 55.000 zitplaatsen heeft Ajax de grootste capaciteit aan fans van het land.

 

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

GRATIS geleverd en binnen 1-3 werkdagen

In heel Nederland.

SPOED? Neem contact op!

Wij staan voor u klaar!

BESTE kwaliteit fotobehang en specialist

Van heel Nederland.

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!