Fotobehang FC Barcelona

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

FC Barcelona voetbal fotobehang op maat

Wil je levensgroot het stadion van FC Barcelona op de muur in je kamer? Kies dan je eigen foto van FC Barcelona via de Shutterstock beeldbank. Tijdens het plaatsen van je bestelling kun je het Shutterstock ID nummer in het notitieveld vermelden. Van jouw gekozen foto maken wij een fotobehang op maat, geprint uit één stuk. Dit geeft het mooiste effect en zo komt het stadion van Barcelona het mooist tot zijn recht. Bovenstaande foto’s worden vaak besteld en zijn voorbeeldfoto’s. Onze ontwerpafdeling helpt u graag bij het vinden en bewerken van een passende foto voor een mooi fotobehang van het Barcelona stadion bij u thuis.

Fotobehang Barcelona stadion Camp Nou stadion

Fotobehang Barcelona stadion op maat voor de kinderkamer bestellen? Kies voor airtex behang uit één stuk geprint! Het hoogste kwaliteit fotobehang zorgt ervoor dat het Camp Nou levensecht op de muur komt. Fotobehang ontvangt u uit één vel, welke u dus zonder naden aan de muur aanbrengt. Met naadloos fotobehang kiest u voor het mooiste resultaat van het Barcelona stadion of een teamfoto op maat gefabriceerd. Voor op maat gemaakt fotobehang van het FC Barcelona voetbalstadion kunt u ons gratis raadplegen. Wij zorgen ervoor dat het Camp Nou of die mooie actiefoto van Messi (het idool van uw kind) levensgroot wordt geprint op maat voor het formaat van uw muur. Voetbal fotobehang van FC Barcelona bestel je eenvoudig en persoonlijk naar uw smaak bij 123fotobehang!

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!