Fotobehang Feijenoord

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

Stadion De Kuip groot op fotobehang

Het stadion van Feyenoord wordt in de volksmond ook wel De Kuip genoemd. Dit beroemde voetbalstadion uit Rotterdam Zuid is populair als thema op fotobehang. Wil je zelf een foto een foto van Feijenoord kiezen, bekijk dan verschillende foto’s op Shutterstock.

Kan je zelf geen geschikte foto vinden? 123fotobehang helpt graag bij het vinden van de juiste foto, passend voor jouw muur en ruimte. Naast meerdere beeldbanken van partners, hebben we zelf ook voldoende foto’s in ons archief. Hierboven hebben we een aantal populaire foto’s uitgelicht, welke je kunt selecteren en op maat kunt bestellen voor jouw ruimte.

Populaire foto’s Feyenoord

Uiteraard kan je ook kiezen uit andere foto’s, zoals van oud spelers van Feyenoord; Van Persie, Dirk Kuijt of Pierre van Hooijdonk. Naast populaire spelers zoeken veel mensen ook op het Feyenoord logo of historische foto’s van hoogtepunten die Feyenoord heeft gekend.

Wanneer je een bestelling plaatst kun je 1 gratis Feyenoord foto uitkiezen via Shutterstock voor een gepersonaliseerd fotobehang op maat. 123Fotobehang zorgt daarna voor het scherpste fotobehang uit 1 stuk geleverd.

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!