Fotobehang Real Madrid

Wissen
Totaal Oppervlakte (m²)
Totaalprijs

Op zoek naar meer foto's?

Let op

  1. Wij adviseren circa 3-5 cm bij de breedte en hoogte op te tellen.
  2. Hierboven staan voorbeeld foto’s. Je kunt ook een eigen foto aanleveren of contact opnemen voor een advies van onze ontwerpafdeling.
  3. Altijd een digitale proefdruk op maat ter goedkeuring per e-mail, voordat het fotobehang wordt geprint.

Waarom 123fotobehang?

Estadio Santiago Bernabéu stadion op fotobehang

Wil je het stadion van Real Madrid levensgroot thuis op de muur? Bijvoorbeeld achter je bed op je slaapkamer. Of je kantoorruimte op het werk aankleden naar het thema van Real Madrid? Onze designers helpen je graag bij het vinden van de juiste foto voor jouw muur, om deze tot leven te brengen!

Hierboven zie je enkele populaire foto’s van het stadion van Real Madrid, welke onze ontwerpafdeling vervolgens op maat maken na ontvangst van de bestelling. Zelf kun je ook op zoek naar een geschikte foto van Real Madrid, een teamfoto / favoriete speler of het stadion via onze partner beeldbank;

Wanneer je een bestelling plaatst kun je gratis 1 foto van Real Madrid kiezen via de Shutterstock beeldbank voor een gepersonaliseerd fotobehang op maat van je favoriete voetbalclub Real Madrid. Wij leveren uitsluitend de beste kwaliteit naadloos fotobehang uit 1 stuk voor iedere ruimte.

Real Madrid: 2e grootste voetbalstadion van Spanje

Het stadion van Real Madrid; “stadio Santiago Bernabéu”, kortweg Bernabéu, is in Madrid. Het stadion van real Madrid heeft een capaciteit van 81.044 toeschouwers. Het stadion dateert al van oktober 1944. De club wordt ook wel de “Koninklijke” genoemd en is recorhouder van de Europacup 1, de cup met de grote oren. Vandaar dat Real Madrid ook een populair fotobehang thema is.

Dit zeggen onze klanten

"Een witte nietszeggende kantoormuur werd binnen een uur omgetoverd naar een Italiaans geschilderd landschap. Klasse gedaan!"
Rob
Gemeente Haarlem
"Vanaf nu word ik altijd wakker met een vrolijk vakantiegevoel. Prachtige natuur op de muur dankzij 123Fotobehang, ik hoef niet meer op vakantie!"
Rick
Online marketeer
"Werkelijk prachtig realistisch naadloos fotobehang. 123Fotobehang overtreft mijn stoutste verwachtingen als architect. Dit raad ik iedereen aan"
Benjamin
Architect
"Een wellness gevoel in de badkamer. 123Fotobehang maakt dit mogelijk. Wie had ooit gedacht dat ik kan ontspannen in mijn eigen spa"
Lenette
Bed & Breakfast de Mari

Inspiratie

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat

Dit is hoe 123fotobehang werkt

1 - Kies je foto

Kies een foto van de voorbeeld foto’s of lever een eigen foto aan. Neem contact met ons op, wanneer je nog geen geschikte foto hebt gevonden. Onze designers denken graag mee bij het vinden van de juiste foto.

2 - Bestellen

Vul de afmeting van de muur in en bestel je fotobehang (breedte x hoogte in cm). Wanneer wij jouw naw-gegevens hebben, kunnen we vervolgens een digitale proefdruk als controle toesturen.

levering fotobehang

3 - printen & Leveren

Wij gaan het fotobehang printen van topkwaliteit. Dit zal vervolgens in gemiddeld 1-3 werkdagen worden afgeleverd na het afronden van de bestelling.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een leuk gesprek!