123Fotobehang bestaat 7 jaar!

123fotobehang bestaat deze maand 7 jaar. 

In de gewoonte vier je de lustrums per vijf jaar, maar als er iets te vieren valt… Bij het huwelijk kent het een fanatiekere traditie. Je begint met papier en werkt je zo op in waardevolle grondstoffen. Dus volgens die traditie vieren wij het bronzen jaar. Dat vinden wij bij 123 net zo belangrijk. Voor ons waren het 7 hele mooie jaren. We begonnen jong en onbezonnen. We hadden toen nooit kunnen bedenken hoeveel mensen we blij zouden maken. Hoeveel kleur we zouden geven aan muren. Sfeer. En prachtige plekken om te kunnen werken door het hele land. 

Van ‘foto’ behang tot ‘interieur’ design

Naadloos fotobehang was nog onbekend. Dus het begon met een gedachte om fotobehang toegankelijk te maken voor een grote groep mensen. Eigen foto’s op behang grote muren om een emotie te uiten. Maar er was zoveel meer mee mogelijk. Interieur stylisten konden de prachtigste designs kiezen die daadwerkelijk strak op de muur konden worden behangen met een sterk duurzaam materiaal. Designs kregen dus veel meer de focus. We ontwikkelde daarom ook onze ontwerp skills en investeerde in speciale software en techniek om groot formaat fotobehang te kunnen produceren.

Unieke interieur collecties met fotobehang: Cara Saven

Door de exclusieve samenwerking met Cara Saven Wall Design kon 123fotobehang een uniek aanbod doen voor architecten en stylisten. Dit betekende ook dat in Europa een deur open ging. Ook buiten Nederland was een grote interesse in de bijzondere design boetiek. Het is ontzettend leuk om iets speciaals aan te kunnen bieden. Daarom is het ons voornemen om een podium te geven aan veelbelovende kunstenaars en fotografen. Een mooie start hebben we onlangs gemaakt met de bevlogen samenwerking met Dick van Duijn.

Cara Saven jungle op non woven behang

Cara Saven fotobehang gemonteerd in Lille, Frankrijk

Nieuw duurzaam materiaal: VividTex

Niet alleen in het aanbod van onze collecties hebben we ons ontwikkeld. Ook zijn we er in geslaagd om een volledig nieuw materiaal aan te kunnen bieden. We hebben de primeur voor VividTex. Dit behang is gemaakt van gerecycled garen. Door de speciale druktechniek (sublimatie) zijn de kleuren bijzonder geconcentreerd. Met de collectie van Cara Saven geeft het door het materiaal een nog warmere uitstraling aan het interieur. 

VividTex behang met Cara Saven ontwerp

VividTex behang met Cara Saven ontwerp

De komende 1,2,3 jaar

Succes is niet alleen meetbaar in geld en omzet. Daarom hebben wij als bedrijf ook geen primaire omzetdoelstelling. Wat we zeker weten is dat we de wereld een stukje mooier willen maken door saaie ‘lege muren’ te transformeren naar een ‘persoonlijke interieur beleving’. Impact maken bij mensen thuis op de muur.  Bij bedrijven op kantoor, of in een ziekenhuis een sfeervolle bijdrage leveren aan de werkomgeving. Daar worden wij gelukkig van. Altijd op zoek om de ‘WOW Factor’ te realiseren.

Wat is de levertijd van fotobehang?

7 Ambities. Wat kun je van ons verwachten?

 1. Kwaliteit. Altijd op zoek naar het beste kwaliteit ‘naadloos behang’
  Kwaliteitscontrole. Op zoek naar innovatieve materialen.
 2. Groen. Duurzaamheid is een containerbegrip geworden.
  Voor ons betekent dit ‘pvc vrij’ behang, bedrukt met ‘ECO label’ inkt als basis.
  Daarnaast proberen we te werken met gerecyclede materialen en transport te beperken en bundelen.
 3. Levertijd. Dit kan al binnen 24 uur!
 4. Grenzeloos. Inmiddels werken we al over de grens.
  We hebben de ambitie om de webshop en montage in meerdere talen beschikbaar te stellen.
 5. Samenwerkingen. Na fotografen als Dick van Duijn en partnerships met ‘Cara Saven’, zullen we meerdere samenwerkingen aangaan voor duurzame partnerships. Ook willen we een podium geven aan kunstenaars. Samen zijn we sterker!
 6. Team. We willen op een natuurlijke manier groeien, net als een ECO-systeem.
  We kunnen altijd handige behangers, kleurrijke vormgevers, marketing specialisten en sales-talenten gebruiken als je het leuk lijkt om bij ons te komen werken.
 7. Levensgeluk. We willen niet alleen kleur geven aan de muur, juist ook aan de dag. Als we een behangklus kunnen combineren met een mooie wandeling dan zullen we dat blijven doen. Dit betekent dus ook dat als we ergens aan het werk gaan we ervoor zorgen dat onze klant ook een mooie dag heeft. Goed gezelschap en een professioneel resultaat.

Bekijk de nieuwe bedrijfsvideo waar we een VividTex project opleveren:

DTP-ontwerp op maat

Door een ervaren ontwerper

Haarscherp geprint; 5x45 meter

Naadloos fotobehang op maat

Montage door ons team

Voor een perfect eindresultaat